ΙΣΡΑΗΛ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Μακάμπι βρήκε τον αντικαταστάτη του Μίλσον

Southampton's Moussa Djenepo reacts during the English FA Cup semifinal soccer match between Leicester City and Southampton at Wembley Stadium in London, Sunday, April 18, 2021. (John Sibley/Pool via AP)
Ο Μούσα Τζενέπο @ 2021 JOHN SIBLEY / POOL VIA AP

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση του Φελίσιο Μίλσον, αν ο Ανγκολέζος εξτρέμ αποχωρήσει και σύμφωνα με τους Ισραηλινούς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μούσα Τζενέπο.

Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει τον Φελίσιο Μίλσον για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσής της, με τον Ανγκολέζο μεσοεπιθετικό να έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο ατζέντης του προτιμάει τη μετακίνηση στην Ένωση, όπως μετέδιδαν στο Ισραήλ.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μακάμπι προετοιμάζει ήδη το έδαφος για τη διάδοχη κατάσταση, εφόσον αποχωρήσει ο Μίλσον, καθώς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μούσα Τζενέπο που αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης.

Παράλληλα επισημαίνουν εκ νέο το σενάριο ο Μίλσον να διεκδικήσει την ελευθερία του από τη Μακάμπι στη FIFA, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

TAGS ΙΣΡΑΗΛ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ