ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Μαρσέιγ εξετάζει την περίπτωση του Ατάλ, ο οποίος αρέσει στην Ένωση

Ο Γιουσέφ Ατάλ με τη φανέλα της Νις
Ο Γιουσέφ Ατάλ με τη φανέλα της Νις © 2019 DANIEL COLE / AP IMAGES

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Γιουσέφ Ατάλ έχει μπει η Μαρσέιγ, σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο, παίκτη για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ.

Μία από τις θέσεις που δεδομένα θα ενισχυθεί η ΑΕΚ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είναι και αυτή του δεξιού μπακ, καθώς μετά την μη ανανέωση του συμβολαίου του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο Λάζαρος Ρότα αποτελεί τη μόνη επιλογή για τον Ματίας Αλμέιδα.

Η Ένωση έχει κοιτάξει πολλές περιπτώσεις παικτών, με μία εξ αυτών να είναι και ο Γιουσέφ Ατάλ. Ο Δικέφαλος, όπως αποκάλυψε το SPORT24, προσέγγισε εκ νέου την πλευρά του ποδοσφαιριστή πριν μία εβδομάδα, που όμως έχει υψηλές απαιτήσεις για την ώρα, ενώ προτεραιότητά του αποτελεί η επιστροφή στη Γαλλία.

Το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μαρσέιγ, η οποία σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Μαρβάν Μπελκασέμ, εξετάζει την περίπτωσή του θέλοντας να προσθέσει έναν επιπλέον αξιόλογο αμυντικό δίπλα στον Αμίρ Μουρίγιο, τη στιγμή που ο Ζονατάν Κλος είναι προς παραχώρηση.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Ατάλ να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αδάνα Ντεμίρσπορ, με την οποία στο δεύτερο μισό πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις με απολογισμό δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στα 27 χρόνια του, ο Αλγερινός μετράει 115 συμμετοχές, 12 γκολ και οκτώ ασίστ στη Ligue 1.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ