ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Μετέωρα βήματα σε ένα ασφυκτικό αδιέξοδο για τον φορ

Ο Ντάτρο Φοφανά με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου
Ο Ντάτρο Φοφανά με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου AP

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ για την απόκτηση ενός επιθετικού με τις υποθέσεις Φοφανά και Μαρσιάλ να παραμένουν ανοιχτές αλλά και περίπλοκες.

Η παρουσία του Παναγιώτη Κονέ στην Αθήνα, με τη μεσολάβηση του ατζέντη Αλί Μπαράτ που πήρε πάνω του την υπόθεση λόγω των διασυνδέσεων με την Τσέλσι, λέγεται ότι έφερε μια δρομολογημένη κατάσταση στο θέμα του Ιβοριανού φορ Ντατρό Φοφανά.

Αφού βέβαια περιέπλεξε και την κατάσταση καθώς αρχικά η ΑΕΚ επιχείρησε να φτάσει μέσω άλλης οδού στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς, όμως εν τέλει εγκλωβίστηκε στο μονοπάτι που η Τσέλσι ήθελε. Οι Λονδρέζοι προτιμούν και επιμένουν να πουλήσουν. Η Ένωση θα ήθελε να δανειστεί.

Ο Φοφανά αγοράστηκε αντί 12 εκατ. ευρώ από τη Μόλντε και οι Μπλε του Λονδίνου θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσβεση του ποσού αυτού. Να πάρουν το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των προαναφερθέντων χρημάτων και να κρατήσουν επίσης ποσοστό μεταπώλησης.

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα

Μια τόσο ακριβή αγορά για έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή που δεν κατάφερε να βρει τη βολή του στο Λονδίνο, είχε έναν δανεισμό που δεν πήγε καλά στο Βερολίνο (Ουνιόν) αλλά και μια καλή εξάμηνη παρουσία στην Μπέρνλι, εμπεριέχει ρίσκο. Όμως η ΑΕΚ οδεύει προς ένα ασφυκτικό αδιέξοδο λόγω των συνολικών μεταγραφικών χειρισμών του αρμόδιου επιτελείου της και ο χρόνος την πιέζει αφόρητα.

Έπειτα, είναι και οι εναλλακτικές που υπάρχουν στο τραπέζι. Η πιο σοβαρή από όλες είναι αυτή του Μαρσιάλ, στον οποίο όπως αποκάλυψε το SPORT24, η Ένωση κατέθεσε μια πολύ μεγάλη προσφορά για τριετές συμβόλαιο, με χρήματα που μπορούν να αποφέρουν στον Γάλλο ποσό (συνολικά) μεγαλύτερο των 9 εκατ. ευρώ.

Όμως ο Μαρσιάλ, αν και αρχικά φαινόταν πολύ ‘’ζεστός’’, στην πορεία έκανε δεύτερες σκέψεις και έχει από μόνος του ‘’παγώσει’’ την υπόθεση. Δεν την έχει απορρίψει, όμως δεν τη βλέπει ακόμα ως προτεραιότητα, παρόλο που ο χρόνος πιέζει και εκείνον για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι ενώ τα πρωταθλήματα ‘’κλείνουν’’. Η ΑΕΚ κρατάει το θέμα ζωντανό και θέλει να το ‘’παλέψει’’ όσο περισσότερο γίνεται.

Από και πέρα, το χάος! Υπαρκτές λύσεις στο επίπεδο των προαναφερθέντων δεν υπάρχουν, παρά μόνο κάποια ‘’ξεσκονίσματα’’ σε παλαιότερες λίστες και επαφές με ατζέντηδες μήπως και προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση της τελευταίας στιγμής.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ