ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Μιλάει με τον Θωμά Στρακόσα

Lazio goalkeeper Thomas Strakosha reacts after a save on Roma's Alessandro Florenzi during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio goalkeeper Thomas Strakosha reacts after a save on Roma's Alessandro Florenzi during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η ΑΕΚ ψάχνει να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα και μιλάει με τον 29χρονο γκολκίπερ, Θωμά Στρακόσα, ο οποίος ανήκει στην Μπρέντφορντ.

Η ΑΕΚ προχωράει τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Μία θέση για την οποία αναζητά ενίσχυση είναι αυτή του τερματοφύλακα. Μάλιστα, η Ένωση εξετάζει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου και στο Show Must Go On, η ΑΕΚ μιλάει με τον Θωμά Στρακόσα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Μπρέντφορντ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Κονέ φαίνεται να έχει αναλάβει την υπόθεση και μιλάει απευθείας με τον Στρακόσα.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Μπρέντφορντ από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Λάτσιο. Τα τελευταία δύο χρόνια στην Αγγλία έχει οκτώ συμμετοχές.

Ο Στρακόσα πέρασε από τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ και του Πανιωνίου, πριν να μεταπηδήσει στους λατσιάλι, όπου παρέμεινε από το 2013 έως το 2022, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαλερνιτάνα ως δανεικός.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ