ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για συμφωνία με τον Λαμέλα

Ο Έρικ Λαμέλα
Ο Έρικ Λαμέλα 2022 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Στην Αργεντινή επιμένουν ότι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Έρικ Λαμέλα, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε προ ολίγου τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά στο να πυροδοτήσουν μια βόμβα με τον Έρικ Λαμέλα.

Στην Αργεντινή ανέφεραν ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 θα του αποφέρει ετησίως 2.5 εκατομμύρια ευρώ και η αργεντίνικη ιστοσελίδα lapaginamillionaria, που ασχολείται με θέματα της Ρίβερ Πλέτι, αναφέρει ότι η μετακίνηση επιβεβαιώθηκε και από τον ατζέντη του παίκτη.

"Οι ελπίδες κάποιων φίλων της ομάδας να δουν ξανά τον Ερικ Λαμέλα με την φανέλα της Ρίβερ κατέληξε να εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του και επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα, έναν επίσης πρώην παίκτη της Ρίβερ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Παράλληλα τονίζει ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε και η αργεντίνικη Ole, η οποία αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Λαμέλα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ