ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο ατζέντης του Μίλσον προτιμάει τη μετακίνηση στην Ένωση, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Ο Μίλσον με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό | 7 Μαρτίου 2024
Ο Μίλσον με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό | 7 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Στο Ισραήλ θεωρούν ότι η πώληση του Φελίσιο Μίλσον στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι θεωρείται αναπόφευκτη και ότι ο ατζέντης του προτιμά η επόμενη ομάδα του να είναι η ΑΕΚ.

Ο Φελίσιο Μίλσον δεν ταξίδεψε στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, πιέζοντας για την αποχώρησή του από τους Ισραηλινούς.

Η ιστοσελίδα one.co.il αναφέρει ότι η πώλησή του είναι αναπόφευκτη και μέσα αναφέρεται στις προτάσεις που έχει δεχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μια από αυτές είναι και η ΑΕΚ, την οποία προτιμά ο ατζέντης του Μίλσον, ως επόμενο σταθμό της καριέρας του παίκτη του σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

Το SPORT24 σάς είχε αποκαλύψει ότι ο ατζέντης του Μίλσον βρέθηκε στην Αθήνα την Κυριακή και δεν αποκλείεται η παρουσία του να αφορά την Ένωση.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρεται και σε μια φήμη που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες περί προσφυγής του στη FIFA για να αποχωρήσει ως ελεύθερος λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Υπενθυμίζεται ότι ο Μίλσον έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι μέχρι και το 2027.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ