ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Φοφανά και οι άλλοι

Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ουνιόν
Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ουνιόν @ 2023 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι και είναι σε διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο. Παράλληλα ωστόσο, δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση φορ, που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην επιθετική γραμμή κι ένας από τους στόχους που βρίσκονται ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, είναι ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά.

Η Ένωση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για να αποκτήσει τον 21χρονο Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπέρνλι. Η ΑΕΚ συζητάει τόσο το ενδεχόμενο αγοράς, όσο και αυτό του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Ο Φοφανά ωστόσο, δεν είναι η μοναδική περίπτωση επιθετικού, που απασχολεί την Ένωση. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν τουλάχιστον τρεις επιλογές ακόμη και υπάρχουν ζυμώσεις για το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός, που θα προστεθεί στο ρόστερ για να αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Εζέκιελ Πόνσε.

Σε ό,τι αφορά στον Φοφανά, έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι και το καλοκαίρι του 2029. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν κατέγραψε στην Bundesliga 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου, έχοντας κι ένα γκολ, ενω στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε με την Μπέρνλι στην Premier League σε 15 αγώνες, σκοράροντας τέσσερις φορές. Οι μπλε τον είχαν αποκτήσει από τη Μόλντε τον Ιανουάριο του 2023 αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ