ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Μπάρκας θέλει να έρθει και είναι έτοιμος ακόμα και για να είναι δεύτερος ή να δίνει μάχες για βασικός με Στρακόσα ή Μπρινιόλι

Ο Βασίλης Μπάρκας
Ο Βασίλης Μπάρκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι σύμφωνος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ ακόμα και αν θα πρέπει να ζήσει στη σκιά του Στρακόσα ή να μονομαχεί με τον Μπρινιόλι.

Το θέμα των γκολκίπερς είναι αυτό που καίει περισσότερο από κάθε άλλο μεταγραφικό την ΑΕΚ αυτή την περίοδο καθώς, όπως διαβάσατε χθες στο SPORT24, υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να μεταβεί η ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργο Αθανασιάδη, για τους οποίους το αγωνιστικό πλάνο προβλέπει αντικατάσταση.

Ο Θωμάς Στρακόσα αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα, όμως είναι μια υπόθεση πιο δύσκολη από κάθε άλλη και ο χρόνος περνά. Μάλιστα, σε πρόσφατη επαφή που είχε η ΑΕΚ με την πλευρά του Μπάρκα, ο διεθνής γκολκίπερ έδειξε σύμφωνος για την επιστροφή του ακόμα και στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Αλβανός τερματοφύλακας ή κάποιος άλλος (όπως για παράδειγμα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι).

Τούτο συνεπάγεται ότι ο ενήμερος για το σφοδρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Στρακόσια, Έλληνας κίπερ, επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ένωση ακόμα και αν θα πρέπει να λογίζεται ως δεύτερος ή για να δίνει μάχες προκειμένου να κερδίζει χρόνο ως βασικός.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του SPORT24, ΑΕΚ και Μπάρκας έχουν βρει τον τρόπο συνεργασίας ο οποίος θα επισφραγίζεται για διάστημα τριών ετών, συν ενός ακόμα στην περίπτωση που και οι δύο πλευρές θα επιθυμούν να ανανεώσουν (περίπτωση ανάλογη με αυτή του Χατζισαφί).

Το "αγκάθι" αποτελεί το υψηλό buy out, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί στην Ουτρέχτη, καθώς προσφάτως η ολλανδική ομάδα επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Μπάρκα για ένα έτος, βάσει συμφωνίας που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών και της παρείχε το σχετικό δικαίωμα.

Η ΑΕΚ "καίγεται" να τελειώσει το θέμα του τερματοφύλακα, ή τουλάχιστον να κάνει μια σημαντική πρόοδο σε αυτό, καθώς "τρέχει" από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν εμφανίστηκαν στον Τύπο τα σενάρια περί συμφωνίας με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Η οποία –να σημειωθεί και αυτό- εφόσον όντως είναι "κλειδωμένη" δεν γίνεται να ανακοινωθεί νωρίτερα από την 1η του Ιουλίου, από τη στιγμή που ο Ιταλός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟ έως τις 30/6.

Σε κάθε περίπτωση, είναι φως φανάρι ότι η Ένωση κινείται για δύο τερματοφύλακες και θα ήθελε ως δίδυμο τους Στρακόσα και Μπάρκα. Ο Μπρινιόλι παραμένει στο παιχνίδι και πέραν των τριών, δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποιος άλλος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ