ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Πεπέ απέρριψε πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με τους Αφρικανούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Πεπέ απέρριψε πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με τους Αφρικανούς
Ο Νικολάς Πεπέ με τη φανέλα της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού @2024 AP IMAGES/THEMBA HADEBE

Η ΑΕΚ κατέθεσε στον Νικολάς Πεπέ πρόταση συνεργασίας με υψηλές αποδοχές, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από τον διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού εξτρέμ, σύμφωνα με αφρικανική ιστοσελίδα.

Την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα για σημαντική ενίσχυση εν όψει της απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να φέρει εις πέρας η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία κινείται σε πολλά μέτωπα και χτυπάει "δύσκολες" πόρτες.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και την επικείμενη σύναψη συνεργασίας για δύο χρόνια με τον Ρομπέρτο Περέιρα, η Ένωση στρέφει την προσοχή της στη θέση των εξτρέμ, με τον Φελίσιο Μίλσον να είναι μία από τις επικρατέστερε επιλογές, όπως σας έχει ενημερώσει το SPORT24.

Ωστόσο, ο Ανγκολέζος εξτρέμ δεν παίζει μόνος του, καθώς σύμφωνα με την αφρικανική ιστοσελίδα "225foot.com" ο Δικέφαλος έψαξε την περίπτωση του Νικολάς Πεπέ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού εξτρέμ, ο οποίος την απέρριψε παρότι ήταν "υψηλή" σύμφωνα με τους Αφρικανούς, καθώς "δεν τον έπεισε το πρότζεκτ" που του παρουσίασαν οι "κιτρινόμαυροι".

Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος παίκτης αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Τράμπζονσορ, με την οποία πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με απολογισμό έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Πεπέ το καλοκαίρι του 2019 όταν μετακόμισε από τη Λιλ στην Άρσεναλ αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας, καθώς αποκτήθηκε για ένα ποσό που έφτανε τα 80.000.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να δικαιώσει ποτέ τις προσδοκίες των "κανονιέρηδων".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ