ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Στρακόσα στα γραφεία της Ένωσης για τις υπογραφές

Ο Στρακόσα σε αγώνα με την Μπρέντφορντ
Ο Στρακόσα σε αγώνα με την Μπρέντφορντ AP PHOTO/DAVID CLIFF

Στην τελική ευθεία είναι η υπόθεση του Θωμά Στρακόσα, με τον 29χρονο γκολκίπερ να βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μόνο τα τυπικά απομένουν, ώστε ο Θωμάς Στρακόσα να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ματιάς Αλμέιδα, οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ έφεραν αποτέλεσμα και πλέον απομένου μονάχα η ανακοίνωση για την επισημοποίηση του deal.

Ο διεθνέη Αλβανός τερματοφύλακας θα συνθέσει με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι το βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων του Δικεφάλου. Θυμίζουμε πως είναι μία περίπτωση που είχε είχε αποκαλύψει το SPORT24.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν στην Μπρέντφορντ από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Λάτσιο. Τα τελευταία δύο χρόνια στην Αγγλία είχε οκτώ συμμετοχές.

Ο Στρακόσα πέρασε από τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ και του Πανιωνίου, πριν να μεταπηδήσει στους λατσιάλι, όπου παρέμεινε από το 2013 έως το 2022, ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαλερνιτάνα ως δανεικός.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ