ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Οι εκπρόσωποι του Πινέδα θα συναντηθούν με τους διοικούντες την Ένωση τη Δευτέρα, σύμφωνα με την AS

2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα της μεξικανής AS αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι του Πινέδα θα έχουν συνάντηση με τους ιθύνοντες την ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν πήρε καθόλου μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΚ, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα του έδωσε έξτρα ημέρες άδειας προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς είχε επιβαρυνθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Η μεξικανική AS αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι τη Δευτέρα οι εκπρόσωποι του Μεξικανού μέσου αναμένεται να έχουν συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αρχικά το δημοσίευμα κάνει αναφορά στις υποθέσεις του Ουριέλ Αντούνα και του Έρικ Λαμέλα και ακολούθως αναφέρεται στον Πινέδα λέγοντας αρχικά, "η ευρωπαϊκή ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) έχει να λύσει ένα επιπλέον θέμα που είναι η αναχώρηση του Πινέδα στην Μοντερέι".

Στη συνέχεια αναφέρεται στη συνάντηση καθώς και στο γεγονός ότι ο Αντούνα μπορεί να έρθει στην Ένωση ανάλογα με το τι θα συμβεί με τον Πινέδα. "Η Μοντερέι προσφέρει πέντε εκατ. δολάρια για τον "Μαγκίτο" στην ελληνική ομάδα που τον αγόρασε με 6,5 εκατ. δολάρια. Ο Πινέδα και η Μοντερέι έχουν φτιάξει την κατάσταση, όμως το θέμα είναι πως το συμβούλιο της ελληνικής ομάδας αισθάνεται ότι εκβιάζεται από τους εκπροσώπους του πρώην παίκτη της Κρουζ Αζούλ.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται συνάντηση της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Πινέδα. Μια πιθανή συμφωνία μεταξύ της διοίκησης του ευρωπαϊκού συλλόγου και των εκπροσώπων του Πινέδα θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Αντούνα θα μπορούσε σύντομα να ενταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα".

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο διαψεύδεται ότι υπάρχει κάποια συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Πινέδα και της διοίκησης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ