ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία της Ένωσης με τον Σισέ, σύμφωνα με το RMC Sport

ΑΕΚ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία της Ένωσης με τον Σισέ, σύμφωνα με το RMC Sport
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο δημοσιογράφος του RMC Sport, Σάχα Ταβολιέρι, αναφέρει πως υπάρχει οριστική συμφωνί ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος υπογράφει για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αδάνα Ντεμισπόρ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του RMC Sport, Σάχα Ταβολιέρι πηγαίνει το θέμα ένα βήμα παραπάνω και σε tweet του αναφέρει πως υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, το tweet τονίζει πως ο Σισέ θα υπογράψει με την ΑΕΚ τετραετές συμβόλαιο, ενώ η ανακοίνωση της μεταγραφής έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο.

Ο υψηλόσωμος (1,97μ.) διεθνής με τη εθνική Σενεγάλης κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 2017 από την Αζαξιό για ένα ποσό περίπου 700.000 ευρώ, ενώ στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες πρόλαβε να γράψει 151 εμφανίσεις με απολογισμό 17 γκολ.

Τη σεζόν 2021/22 δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σεντ Ετιέν, ενώ το καλοκαίρι του 2023 αγοράστηκε από τους Τούρκους έναντι 600.000 ευρώ υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026, αλλά αναμένεται να λυθεί η συνεργασία τους.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη αποκτήσει έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, καθώς ο Δικέφαλος τη Δευτέρα (24/06) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλεξάντερ Κάλενς από τη Ζιρόνα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ