ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Παίρνει τον 19χρονο Βασίλη Κοντονίκο από τη Λαμία

ΑΕΚ, μεταγραφές: Παίρνει τον 19χρονο Βασίλη Κοντονίκο από τη Λαμία
Ο Βασίλης Κοντονίκος πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα της Λαμίας κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Σε μία κίνηση με ορίζοντα το μέλλον προχωράει η ΑΕΚ, καθώς αναμένεται να αποκτήσει από τη Λαμία τον 19χρονο επιθετικό, Βασίλη Κοντονίκο.

Παράλληλα με τις κινήσεις για την άμεση ενίσχυση του βασικού της κορμού, η ΑΕΚ προχωράει και σε μεταγραφές παικτών με ορίζοντα το μέλλον.

Μία από αυτές είναι και ο Βασίλης Κοντονίκος, με την Ένωση να έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Λαμία για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Φυσικά, αν η κίνηση ολοκληρωθεί, μένει να φανεί αν ο παίκτης θα ενσωματωθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα και στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, ή αν προορίζεται περισσότερο για την ΑΕΚ Β' στη Super League 2.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κοντονίκος πραγματοποίησε οκτώ εμφανίσεις με τη Λαμία στη Stoiximan Super League με απολογισμό ένα γκολ, αυτό κόντρα στα playoffs εναντίον του Άρη εντός έδρας.

Ο Έλληνας φορ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Νέων, με την οποία από τον Οκτώβριο του 2023, όταν έκανε τον ντεμπούτο του, μετράει 10 συμμετοχές και δύο τέρματα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ