ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Πρόταση 4.5 εκατομμυρίων στη Σαν Λορέντσο για τον Μπαρέιρο, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Adam Bareiro of Argentina's San Lorenzo celebrates after scoring against Paraguay Cerro Porteno at a Copa Libertadores soccer game in Asuncion, Paraguay, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Άνταμ Μπαρέιρο @ 2019 JORGE SANEZ / AP IMAGES

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαν Λορέντσο για τον Παραγουανό επιθετικό, Άνταμ Μπαρέιρο, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη (αν προχωρήσει στην Ένωση) θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μετά την πώληση του Εσέκιελ Πόνσε στη Χιούστον Ντάιναμο. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση στη Σαν Λορέντσο για την απόκτησή του 27χρονου Παραγουανού επιθετικού Άνταμ Μπαρέιρο.

Ο διεθνής φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Αργεντινούς μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2025 και αυτή τη στιγμή είναι με την εθνική του στο Copa America, συζητάει με την Ένωση για τετραετές συμβόλαιο σύμφωνα με τον Ιταλό μεταγραφολόγο.

Ο Μπαρέιρο είναι μια από τις περιπτώσεις που όντως έχουν απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους το τελευταίο διάστημα, χωρίς να είναι η μοναδική. Τη φετινή σεζόν ο Παραγουανός επιθετικός έχει πετύχει επτά γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ