ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Πρόταση στον Ανταλιάλι, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Barcelona's Ousmane Dembele, left, vies for the ball with Galatasaray's Taylan Antalyali during the Europa League, round of 16, first leg soccer match between FC Barcelona and Galatasaray at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, March 10, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ταϊλάν Ανταλιάλι AP

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον 29χρονο χαφ Ταϊλάν Ανταλιάλι, που θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία φέρνουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ταϊλάν Ανταλιάλι για την ΑΕΚ, η οποία παρουσιάζεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Τούρκο κεντρικό χαφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, η "Ένωση" έχει στο πλευρό της και τον παίκτη, που επιθυμεί να μετακομίσει στην Ελλάδα και να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο, ο "Δικέφαλος" δεν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης εκπνέει τον Ιούνιο του 2026.

Η Σαμσουνσπόρ , στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός την περυσινή σεζόν ο Ανταλιάλι, έχει δείξει το πιο ενεργό ενδιαφέρον και πιέζει τη Γαλατά για θέτικη απάντηση.

Ο Ανταλιάλι είναι 29χρονος χαφ που έχει αγωνιστεί σε όλο το εύρος των θέσεων του κέντρου και έχει θητεύσει σε Μπούσασπορ, Ερσίγιεσπορ, Γκεντσλερμπιρλίγκι, Χατσετέπε, Γκενκλερμπιρλίγκι, Ερζουρούμσπορ, Ανκαραγκούτσου, Σαμσουνσπόρ και, φυσικά, Γαλατασαράι.

Τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει λεπτά συμμετοχής, ενώ την περίοδο 2023/24 κατέγραψε 26 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τη Σαμσουνσπόρ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ