ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές για τον Πιερό

ΑΕΚ, μεταγραφές: Σε προχωρημένες επαφές για τον Πιερό
AP PHOTO/CHRIS CARLSON

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για την περίπτωση του 29χρονου φορ, Φραντζί Πιερό, καθώς δεν προχωρά του Φοφανά.

Η περίπτωση του Φοφανά δεν προχωράει και η ΑΕΚ έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της στον 29χρονο φορ της Μακάμπι Χάιφα (1,94μ), Φραντζί Πιερό.

Η Ένωση βρίσκεται ήδη μάλιστα, σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη την Μακάμπι Χάιφα για την αγορά του επιθετικού από την Αϊτή, δεδομένου ότι την πιέζει ο χρόνο, με την Τετάρτη (11/9) να είναι η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.

Ο Πιερό αποκτήθηκε από την ισραηλινή ομάδα το 2022, με την Γκινγκάμπ να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 1,6 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια, με απολογισμό 26 γκολ και οκτώ ασίστ.

Όσον αφορά τον Φοφανά, η διαπραγμάτευση με την Τσέλσι δεν είναι εύκολη, καθώς η ομάδα του Λονδίνου έχει αξιώσει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτές που αρχικά υπήρχαν ως βάση για μια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ θέλει επίσης να διατηρήσει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ