ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Στην τελική ευθεία του Στρακόσα, απομένουν οι ανακοινώσεις

Ο Θωμάς Στρακόσα
Ο Θωμάς Στρακόσα DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα στην ΑΕΚ, η οποία τα έχει βρει με τον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναμένονται σύντομα οι ανακοινώσεις.

Από τη νηνεμία στον μεταγραφικό "οργασμό". Αυτή είναι η κατάσταση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ως προς τις προσθήκες παικτών. Μια περίπτωση την οποία σας είχε αποκαλύψει το SPORT24.

Η Ένωση έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Νορντίν Άμραμπατ ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το 2025, ο Ρομπέρτο Περέιρα έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται και ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά, ενώ την ίδια ώρα οι Μεξικανοί στέλνουν τον τον Ουριέλ Αντούνα στους "κιτρινόμαυρους".

Στο ίδιο στάδιο με τον Μαυριτανό εξτρέμ βρίσκεται και η υπόθεση του Θωμά Στρακόσα, που μαζί με τον Μπρινιόλι θα συνθέσουν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων του Δικεφάλου.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει προχωρήσει πολύ τη μεταγραφή του διεθνούς Αλβανού, σε σημείο αυτή να θεωρείται τελειωμένη. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ματιάς Αλμέιδα, οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ βρίσκονται σε τελικό σημείο και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Εξέλιξη, η οποία μπορεί να θεωρηθεί η συνέχεια του ποσταρίσματος του Στρακόσα το βράδυ της Παρασκευής (05/07) με το τραγούδι "Black and Yellow" του Wiz Khalifa.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ