ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Συμφωνία Πινέδα με Μοντερέι που δίνει 8 εκατομμύρια στην Ένωση, σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ορμπελίν Πινέδα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Νέα διάσταση στην υπόθεση Ορμπελίν Πινέδα - Μοντερέι δίνει δημοσίευμα από το Μεξικό, καθώς αναφέρει ότι ο παίκτης της ΑΕΚ έχει μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα ζητώντας του να διευκολύνει την αποχώρησή του, τη στιγμή που η ομάδα που επιθυμεί την απόκτησή του έχει φτάσει να προτείνει στην Ένωση 8.000.000 ευρώ.

Παρά τα προ ημερών δημοσιεύματα από το Μεξικό ότι η Μοντερέι κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση του Ορμπελίν Πινέδα, ο παίκτης της ΑΕΚ παραμένει στο κάδρο όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από το "TUDN", ο Πινέδα έχει μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα μεταφέροντάς του ότι η ομάδα της πατρίδας του τού έχει καταθέσει μία οικονομική πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, ζητώντας του παράλληλα τη βοήθεια προκειμένου να μεσολαβήσει για την παραχώρησή του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για νέα βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι στον Δικέφαλο, η οποία φτάνει τα 8.000.000 ευρώ, τη στιγμή που η ΑΕΚ εμμένει στη θέση της, η οποία είναι ότι ο 28χρονος χαφ δεν πωλείται με κάτω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Πινέδα, που έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το Μεξικό στο Copa America, έχει πάρει λίγες παραπάνω μέρες άδειας λόγω της καταπόνησης με τους συνεχόμενους αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια και αναμένεται να ενσωματωθεί στην Ένωση στις 15 Ιουλίου, όταν οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν από το ρεπό που θα πάρουν μετά τη σημερινή (11/07) επιστροφή τους από την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Πλέον, μένει να φανεί τη στάση που θα κρατήσουν οι δύο πλευρές στην "καυτή πατάτα" της πώλησης η μη του Πινέδα, ένα σίριαλ που ξεκίνησε με τον ατζέντη του παίκτη να δηλώνει αποκλειστικά στο SPORT24 ότι ο πελάτης του "σκέφτεται σκέφτεται πιο πολύ από ποτέ την επιστροφή του στο Μεξικό" και τη διοίκηση του Δικεφάλου να απαντάει πως "δεν εκβιάζεται από κανέναν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ