ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ντεπορντίβο Κάλι για την απόκτηση του Χουάν Κόρντομπα

ΑΕΚ, μεταγραφές: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ντεπορντίβο Κάλι για την απόκτηση του Χουάν Κόρντομπα
PRINT SCREEN

Η ΑΕΚ δεν παρατάει την περίπτωση του Κολομβιανού εξτρέμ, Χουάν Χοσέ Κόρντομπα, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ένωσης και της Ντεπορτίβο Κάλι συνεχίζονται.

Ο Ματίας Αλμέιδα επιστρέφει στην Ελλάδα την Τρίτη (18/6), προκειμένου να μιλήσει με τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού για τις κινήσεις που θα κάνει η ΑΕΚ στο καλοκαιρινό παζάρι, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει και η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Η παρουσία του Αργεντινού προπονητή αναμένεται να ξεμπλοκάρει κάποια μεταγραφικά ζητήματα και να κλειδώσουν οι στόχοι της Ένωσης για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Χουάν Χοσέ Κόρντομπα, που το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Κολομβιανό εξτρέμ είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα το δημοσιογράφος Μαριάνο Όλσεν.

Τότε έγινε λόγος για πρόταση της ΑΕΚ προς την ομάδα που ανήκει, Ντεπορτίβο Κάλι, για αγορά του 80% των δικαιωμάτων του 21χρονου έναντι του ποσού των περίπου 2.000.000 ευρώ, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, καθώς οι Κολομβιανοί τον κοστολογούν με περισσότερα χρήματα.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται σε νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη "futboelete" οι συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες του Δικεφάλου και τους αρμόδιους της Ντεπορτίβο Κάλι συνεχίζονται, με τον Κόρντομπα να βρίσκεται ψηλά στην "κιτρινόμαυρη" λίστα για τα άκρα της επίθεσης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ πραγματοποίησε 19 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας με απολογισμό έξι γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ