ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Αυτό το ποσό ζητάει η Ίντερ για την παραχώρηση του Κορέα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα

Inter Milan's Joaquin Correa controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Monza at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Saturday, April 15, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Χοακίν Κορέα με τη φανέλα της Ίντερ @ 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ψηλά συνεχίζει να βρίσκεται για την ΑΕΚ η δύσκολη περίπτωση του Χοακίν Κορέα, με τους Ιταλούς σε σημερινά τους δημοσιεύματα να αναφέρουν το ποσό που ζητάει η Ίντερ για την παραχώρηση του παίκτη και γιατί θέλει να τον "ξεφορτωθεί".

Η ΑΕΚ βρίσκεται στον αστερισμό του Έρικ Λαμέλα και της απάντησής του στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, η οποία σύμφωνα με τους Αργεντινούς είναι θετική, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

Ακόμα μία δύσκολη υπόθεση από τη Λατινική Αμερική που εξετάζει η Ένωση είναι αυτή του Χοακίν Κορέα, με τον οποίο ο Δικέφαλος βρίσκεται σε συζητήσεις για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Εσεκιέλ Πόνσε και να απογειώσει την επίθεση της ομάδας.

Με σημερινά (15/07) τους δημοσιεύματα οι Ιταλοί αναφέρονται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Ίντερ, με την οποία έχει συμβόλαιο ο 29χρονος επιθετικός μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα λοιπόν με τους γείτονες, οι Νερατζούρι ζητάνε 8.000.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον Κορέα, με στόχο να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές από τα 27.300.000 που είχαν δώσει τον Αύγουστο του 2022 για να τον αποκτήσουν από τη Λάτσιο.

Συν τις άλλοις, το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Ίντερ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ανέρχεται στα 6.500.000 ευρώ μεικτά, με το καθαρό ποσό να είναι 3,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ