ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Κάρσντορπ, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Ρικι Κάρσντροπ
Ο Ρικι Κάρσντροπ AP

Ξανά στο προσκήνιο φέρνουν οι Ιταλοί την υπόθεση του Ρικ Κάρσντορπ, σημειώνοντας ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού.

Τις πολλές ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις θέλει να κλείσει η ΑΕΚ, η οποία μετά τις αποκτήσεις των Παπέ Αμπού Σισέ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι και την διαφαινόμενη ανανέωση του Νόρντιν Άμραμπατ, κινείται να κλείσει τις θέσεις των μπακ.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Ένωση για το δεξί άκρο της άμυνας είναι αυτή του Ρικ Κάρσντορπ, ο οποίος μετά από επτά χρόνια στη Ρόμα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως σημειώνουν ιταλικά δημοσιεύματα, η ιταλική ομάδα και ο Δικέφαλος βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρεθεί η φόρμουλα απόκτησης του 29χρονου Ολλανδού, καθώς είναι ένας από τους τρεις παίκτες που έχει ζητήσει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι να αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Το συμβόλαιο του Κάρσντορπ με τους Ρωμαίους ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2025, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 28 ματς, βγάζοντας παράλληλα τρεις ασίστ σε 1.816 αγωνιστικά λεπτά.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Γιουσέφ Ατάλ για την αναβάθμιση της δεξιάς της πλευράς.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ