THE SPORTS ECONOMIST

ΑΕΚ, μεταγραφές: Το συμβόλαιο που δίνει στον Πιερό για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

ΑΕΚ, μεταγραφές: Το συμβόλαιο που δίνει στον Πιερό για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

Η ΑΕΚ τρέχει για να κλείσει τον Φραντζί Πιερό, προσφέροντάς του σχεδόν τα διπλάσια από όσα παίρνει στη Μακάμπι Χάιφα. Αναλυτικά το συμβόλαιο που προσφέρει η Ένωση στον επιθετικό από την Αϊτή.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα για την περίπτωση του 29χρονου φορ, Φραντζί Πιερό, καθώς δεν προχωρά του Φοφανά.

Η Ένωση, που δίνει μάχη με τον χρόνο, δεδομένου ότι το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στην Ελλάδα την Τετάρτη (11/9), προσφέρει στον έμπειρο επιθετικό από την Αϊτή διπλάσιες απολαβές απ' όσες λαμβάνει στην ισραηλινή ομάδα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση των κιτρινόμαυρων αφορά σε τετραετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που οι απολαβές του στη Μακάμπι Χάιφα είναι 420.000.

Ο Πιερό, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, βρίσκεται στην Αϊτή για τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, κι έχει διαμηνύσει στους Ισραηλινούς πως δεν γυρίζει αν δεν επιτρέψουν τη μεταγραφή του.

Από τη μεριά της, η Μακάμπι δεν θέλει να τον πουλήσει, αλλά αν "αναγκαστεί" ζητά το λιγότερο όσα έδωσε για τον αποκτήσει. Δηλαδή 1,6 εκατ. ευρώ.

Ο ύψους 1.94 Αϊτινός επιθετικός είχε την περασμένη σεζόν 26 γκολ και έξι ασίστ σε 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μακάμπι, με την οποία έχει τεθεί αντιμέτωπος και με ελληνικές ομάδες.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ