ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ξεκαθαρίζει οριστικά του Φερνάντες

Ο Πάολο Φερνάντες στο ΑΕΚ - Βόλος
Ο Πάολο Φερνάντες στο ΑΕΚ - Βόλος EUROKINISSI

Αν όχι μέσα στις επόμενες ώρες, σίγουρα στη διάρκεια της Πέμπτης όταν λήγει η σχετική διορία, θα γίνει γνωστό αν ο Πάολο Φερνάντες θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θέλει πολύ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, προς το παρόν πάντως το ζήτημα δεν έχει κλείσει.

Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες για την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ώρες, με τη μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο να ολοκληρώνεται την Πέμπτη. Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Βόλο, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24, έχει προχωρήσει τις επαφές όλων των πλευρών, χωρίς ωστόσο για την ώρα να υπάρχει κάτι οριστικό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, ωστόσο η περίπτωση δεν είναι απλή, αφού στο "κόλπο" υπάρχουν και ομάδες από την Ισπανία, με τις οποίες ο ατζέντης του συζητά σε προφορικά επίπεδο.

Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πολλά και αυτό ίσως αποδειχθεί σύμμαχος για την ΑΕΚ, με δεδομένο ότι θα προκύψει πίεση οριστικών εξελίξεων το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, όταν και λήγει η σχετική διορία.

Ο Φερνάντες μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ μέχρι στιγμής, ενώ την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Βόλου είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 30 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του με τους Θεσσαλούς λήγει στις 30 Ιουνίου 2023.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ