ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μαζουακού, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Μαζουακού, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο
Ο Άρθουρ Μαζουακού με τη φανέλα της Μπεσίκτας @2024 AP IMAGES/FRANCISCO SECO

Ο Αρτούρ Μαζουακού φαίνεται να είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της, με την Ένωση να έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Κονγκολέζου με γαλλικές ρίζες που είναι θετικός στην επιστροφή του στην Ελλάδα, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στον μεγάλο αγώνα με τη Νόα στην OPAP Arena την προσεχή Πέμπτη (15/08, 22:00), με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 3-1 της Αρμενίας, προκειμένου να συνεχίζουν στα playoffs του Conference League.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα μεταγραφικά έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου και τα στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την ενίσχυση της ομάδας "τρέχουν" την απόκτηση αριστερού μπακ και επιθετικού.

Η ΑΕΚ ψάχνει εν δυνάμει βασικό ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνάς της, με τον Αρτούρ Μαζουακού να είναι ψηλά στην "κιτρινόμαυρη" λίστα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Τούρκους δημοσιογράφος Σερτζάν Ντίκμε, που σε ανάρτησή του στο X αναφέρει ότι ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του διεθνούς Κονγκολέζου αμυντικού.

Ο 30χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 από την τουρκική ομάδα έναντι 2.000.000 ευρώ, αφού προηγουμένως ήταν δανεικός τους "αετούς" και στα δύο χρόνια παρουσίας του στη γειτονική χώρα πραγματοποίησε 61 εμφανίσεις με απολογισμό δύο γκολ και εννέα ασίστ, ενώ βασικός έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει οι "αετοί".

Ο Μαζουακού έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, καθώς αγωνίστηκε για έξι αγωνιστικές περιόδους στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ