ΑΕΚ

ΑΕΚ-Μπόκα Τζούνιορς: 0-2

ΑΕΚ-Μπόκα Τζούνιορς: 0-2
aekpar

Προβλημάτισε η ΑΕΚ στα αποκαλυπτήριά της και ηττήθηκε από την Μπόκα με 2-0. Από Δευτέρα τα διοικητικά

Η ΑΕΚ έδειξε πως έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη ένα ψεγάδι που δυσκολεύει την ομάδα από το περσινό πρωτάθλημα. Τα χαφ δείχνουν να μην μπορούν να οργανώσουν το επιθετικό κομμάτι της Ένωσης και γι αυτό άλλωστε αποκτήθηκε ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος που έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν εκτός κλίματος, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού έχει κάνει μόλις μία προπόνηση.
Τα τέρματα της Μπόκα σημείωσαν οι Παλέρμο στο 43ο και Μόουτσε στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, στην οποία η "Ένωση" προδόθηκε από τα αμυντικά της κενά.

O Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πρέπει στο διάστημα που απομένει μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας να βρει το... φάρμακο για την σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής καθώς το 4-3-3 που ξεκίνησε το παιχνίδι μπέρδεψε τους παίκτες του και αναγκάστηκε να το αλλάξει σε 4-2-3-1.

Στην αλλαγή του συστήματος και μέχρι η Μπόκα να προσαρμοστεί η ΑΕΚ είχε αρκετά καλή κυκλοφορία αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Από το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν να έχουν κατοχή της μπάλας και σωστή ανάπτυξη έφερε και τα αμυντικά προβλήματα καθώς σε καμία περίπτωση δεν μπορούν τέσσερις αμυντικοί να κρατήσουν την αντίπαλη επίθεση.

Από την ΑΕΚ έλειπε βέβαια ο Παντελής Καφές που συμμαζεύει αρκετά το κέντρο και φέρνει την απαραίτητη ηρεμία αλλά και ο Λεονάρντο που μπορεί να "στρώσει" το επιθετικό παιχνίδι της Ένωσης.

ΑΕΚ: Σάχα, Κουτρομάνος (76' Γεωργέας), Κυργιάκος (72' Άλβες), Μαϊστόροβιτς, Καράμπελας (55' Χουανφράν), Ενσαλίβα (66' Γιαχάγια), Μάκος (79' Μπερνς), Μαντούκα (61' Ταχτσίδης), Σκόκο (61' Παυλής), Λεονάρντο (46' Χετεμάι), Τζιμπούρ (72' Ιορντάκε)

Μπόκα Τζούνιορς: Αμπονταντσιέρι, Κάσερες, Ιμπάρα, Μπατάλια, Μορέλ, Παλέτα, Μέντελ, Ρικέλμε, Ινσούα (62' Γκαϊτάν, 87' Ντίας), Μόουτσε (78' Νόιρ), Παλέρμο (76' Βιάτρι).

Μία ώρα πριν τον αγώνα έγινε η παρουσίαση της φετινής ΑΕΚ (αν και λείπει ακόμα το δεξί μπακ) με τον κόσμο που έδωσε από νωρίς το παρών στο ΟΑΚΑ να ζητά το πρωτάθλημα. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τους φιλάθλους της Ένωσης να συγκεντρώνονται στις εξέδρες με άλλη ψυχολογία μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Λεονάρντο.

Η παρουσίαση έγινε βάση των αριθμών που έχουν οι παίκτες στην φανέλα με τον Παντελή Καφέ να είναι ο πρώτος παίκτης που βγήκε από την φυσούνα και εισέπραξε το χειροκρότημα και την απαίτηση του κόσμου για ένα πρωτάθλημα.

Θερμό καλωσόρισμα στον Λεονάρντο

Η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκε με τον Αλεξόπουλο να παίρνει ένα "ξεχωριστό" χειροκρότημα λόγω του τραυματισμού του αλλά ο κόσμος ξεσηκώθηκε αμέσως μετά την είσοδο του Ενσαλίβα. Ο Καμερουνέζος μέσος έχει το Νο8 και αμέσως μετά ήταν η σειρά του Λεονάρντο που ως γνωστόν θα φοράει το Νο9.

Οι ΑΕΚτζήδες υποδέχθηκαν πολύ θερμά τον... μικρό μάγο και ο ίδιος έδειξε να το ευχαριστιέται ιδιαίτερα καθώς είναι ένα όνειρο που γι αυτόν γίνεται πραγματικότητα. Ξεχωριστή αντιμετώπιση είχε και ο Γρηγόρης Μάκος καθώς ήταν από τα νέα πρόσωπα και άκουσε για πρώτη φορά το όνομά του από την κιτρινόμαυρη εξέδρα.

Αποθεώθηκε ο Ισμαέλ Μπλάνκο

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Το αγαπημένο παιδί της εξέδρας και ο πλέον "αντιπαθητικός" επιθετικός για τους αντίπαλους τερματοφύλακες γνώρισε πραγματική αποθέωση με τα πρώτα καπνογόνα να ανάβουν και όλο το ΟΑΚΑ να είναι στο... πόδι.

Λατρεία για τους λάτιν, χειροκρότηθηκε ο Ντούσκο

Ο Σεμπαστιάν Σάχα στη συνέχεια εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα με τους φιλάθλους να αναγνωρίζουν τα όσα έχει δώσει ο Αργεντινός αλλά και το πλούσιο ταλέντο του. Ο... μικρός Κώστας Μανωλάς ξύπνησε μνήμες στις εξέδρες με τον κόσμο να σηκώνεται σα να υποδέχεται τον Στέλιο Μανωλά. Την αποθέωση γνώρισαν επίσης: ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο Νάτσο Σκόκο αλλά και ο Νίκος Γεωργέας.

Μετά τους ποδοσφαιριστές ήταν η σειρά του τεχνικού επιτελείου, των φροντιστών και τον γιατρών με τον Μπάγεβιτς να βγαίνει τελευταίος. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποθεώθηκε από τον κόσμο και ο ίδιος ανταπέδωσε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Παντελής Αθηνής, σηκώθηκε από την θέση του για να υποδεχτεί τον «Ντούσκο».

Από Δευτέρα τα σπουδαία στα διοικητικά

Συνάντηση είχα τον μεσημέρι του Σαββάτου οι Νίκος Νοτιάς, Νίκος Θανόπουλος, Νάσος Θανόπουλος και Παντελής Αθηνής με θέμα τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων σχετικά με την είσοδο νέων μετόχων και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Από το ραντεβού δεν υπήρξε κάτι επίσημο αν και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει την Δευτέρα (10/8). Οι άνδρες που κρατούν τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους συζήτησαν για αρκετή ώρα αλλά το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να είναι το επιθυμητό. Παρ ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες το κλίμα ήταν θετικό για την είσοδο νέων επενδυτών αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις με τον όμιλο επιχειρηματιών δείχνουν να μην είναι σε καλό δρόμο.

Αμέσως μετά οι μέτοχοι είχαν γεύμα με ανθρώπους από την διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς στα πλαίσια του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων και την σύσφιξη των σχέσεών τους.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Μαγιόρκα

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα ΑΕΚ – Mallorca (Τετάρτη 12/08, 19:45). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210 - 8064210
• aekshop 2: (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210 - 2525759
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210 - 5317482
• aekshop 7: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210 - 9735470

Παράλληλα εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσουν όλα τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού σταδίου μέχρι και μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα παιδιά έως 12 ετών εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο (ισχύει μόνο για τα φιλικά παιχνίδια). Από 13 ετών και άνω πληρώνουν κανονικό εισιτήριο.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα, είναι 15, 25 και 35 ευρώ. Ανάλογα με την αξία κάθε εισιτηρίου, ο κάτοχος του θα εισέρχεται σε οποιαδήποτε από τις θύρες με την ακόλουθη αντιστοιχία:

· Εισιτήρια των 15€ - Θύρες: 1, 2, 15, 35
· Εισιτήρια των 25€ - Θύρες: 4, 5, 13, 14, 31
· Εισιτήρια των 35€ - Θύρες: 7, 8, 9, 10, 11

Σε περίπτωση πληρότητας κάποιας θύρας θα δίδονται οδηγίες από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου, για τις θύρες που έχουν διαθέσιμες θέσεις. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την ασφάλειά τους, να ακολουθούν τις υποδείξεις τους.

Οι φίλαθλοι με εισιτήρια διαρκείας είναι υποχρεωμένοι να εισέρχονται στις αντίστοιχες θύρες, όπως αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Οι χώροι στάθμευσης P1, P2, P3, P4, P5, P0 & AMEA θα λειτουργήσουν κανονικά για όσους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί θέση στάθμευσης. Ελεύθερη θα είναι η στάθμευση στο πάρκινγκ της οδού Αρτέμιδος.































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ