ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Διπλό χτύπημα για την Ένωση με Μπρινιόλι 2027 και Σισέ 2028

ΑΕΚ, μεταγραφές: Διπλό χτύπημα για την Ένωση με Μπρινιόλι 2027 και Σισέ 2028
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Σισέ ως το 2028.

Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει στροφές μεταγραφικά και μέσα στην ημέρα ολοκλήρωσε το deal τόσο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, όσο και με τον Παπέ Σισέ, ενώ ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση είναι και η μεταγραφή του Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση μέχρι το 2027, ενώ ο Σενεγαλέζος στόπερ συμφώνησε μέχρι το 2028.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ για να επισημοποιηθεί και με τη βούλα το διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Δικεφάλου.

Φυσικά, αν όλα κυλήσουν ομαλά με τις ιατρικές εξετάσεις, οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες θα μεταβούν άμεσα στην Ολλανδία, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων και να τεθούν στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24, έρχεται για να αποτελέσει μαζί με έναν ακόμα τερματοφύλακα, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα, το 1-2 της Ένωσης κάτω από τα γκολπόστ με στόχο να γίνει αναβάθμιση σε αυτή τη θέση.

Έτσι, ο Ιταλός θα παραμείνει κάτοικος Αθήνας μετά τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πρόλαβε να γράψει 86 συμμετοχές με απολογισμό 47 clean sheets.

Από την άλλη ο Παπέ Αμπού Σισέ, που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου, αποτελώντας μαζί με τους Ντομαγκόι Βίντα, Αρόλντ Μουκουντί, Αλεξάντερ Κάλενς και Γεράσιμο Μήτογλου την πεντάδα στα "κιτρινόμαυρα" στόπερ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ