CHAMPIONS LEAGUE

ΑΕΚ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Οι πιθανές ημερομηνίες για τους δύο αγώνες και η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για την Ένωση

ΑΕΚ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Οι πιθανές ημερομηνίες για τους δύο αγώνες και η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για την Ένωση
ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ / INTIME NEWS

Στην παρούσα φάση, το επικρατέστερο σενάριο είναι να διεξαχθεί κανονικά στις 15 Αυγούστου το πρώτο παιχνίδι επί κροατικού εδάφους και η ρεβάνς να λάβει χώρα στις 18 ή στις 19 Αυγούστου στην OPAP Arena. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα αναβληθεί το ΑΕΚ - Παναιτωλικός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο αποψινός αγώνας της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ δεν θα διεξαχθεί λόγω της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναμένεται η ανακοίνωση της UEFA για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού ομίλου του Champions League.

Στην παρούσα φάση, το επικρατέστερο σενάριο είναι να διεξαχθεί κανονικά στις 15 Αυγούστου το πρώτο παιχνίδι επί κροατικού εδάφους και η ρεβάνς να λάβει χώρα στις 18 ή στις 19 Αυγούστου στην OPAP Arena.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αναβληθεί το ΑΕΚ - Παναιτωλικός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένο για τις 19 Αυγούστου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΑΕΚ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ