ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Άκης Ζήκος θα βρίσκεται στο AEK Store της OPAP Arena πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Άκης Ζήκος στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα
Ο Άκης Ζήκος στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άκης Ζήκος θα βρίσκεται στο AEK Store της OPAP Arena πριν το ντέρμπι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ για να φωτογραφηθεί με τους φίλους των κιτρινόμαυρων και να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (20/10, 20:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Ένωση στο πλαίσιο του "Meet and Greet the Legends", ανακοίνωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλοι της Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με τον Άκη Ζήκο για να μιλήσουν μαζί του, να φωτογραφηθούν και να τους υπογράψει αυτόγραφα.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να γνωρίσουν από κοντά τους Legends της ιστορίας της Ένωσης. Το «Meet and Greet the Legends», συνεχίζεται την Κυριακή 20/10 με τον Άκη Ζήκο να βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, εξωτερικά του AEK Store στην OPAP Arena, για να μιλήσει μαζί σας, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα βρίσκεται εκεί από τις 18.00. Σας περιμένουμε!", αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ