ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρούτση
ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και έτρεξε τα θέματα που απασχολούν την ομάδα με τους συνεργάτες του και στελέχη της ομάδας. Παράλληλα είχε συνάντηση και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Μετά το τέλος της συνάντησης του ο Γιάννης Βρούτσης ευχήθηκε μέσω δήλωσής του στον Μάριο Ηλιόπουλο να τα πάει καλά στα νέα του καθήκοντα, ενώ το νέο αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μίλησε για τις ευχές που έδωσαν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση είχε σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος. Ο κ. Βρούτσης υποδέχθηκε τον κ. Ηλιόπουλο στο γραφείο του και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Φυσικά, και με αφορμή την απόκτηση από τον κ. Ηλιόπουλο του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Εύχομαι στον Μάριο Ηλιόπουλο να είναι «καλοτάξιδος» στη νέα του διαδρομή ως «καπετάνιος» της ΑΕΚ. Απλώνουμε χέρι συνεργασίας στους ιδιοκτήτες όλων των ΠΑΕ στην προσπάθειά μας για την πάταξη της παραβατικότητας και την επιστροφή των οικογενειών στα γήπεδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι, να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρό μας».

Από την πλευρά του ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε: «Ήταν χαρά μου που σήμερα οι εξελίξεις με έφεραν σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Σφίγγοντας τα χέρια μας, ευχηθήκαμε τα καλύτερα για τον Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ