ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης θα επιστρέψει και θα ξεκαθαρίσει

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης θα επιστρέψει και θα ξεκαθαρίσει
INTIME SPORTS

Η επόμενη ημέρα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία κατάσταση που δρομολογείται εδώ και χρόνια. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δικαιούται να είναι αυτός που θα τη φέρει στο προσκήνιο.

Σηκώθηκε πολλή σκόνη τις τελευταίες ημέρες γύρω από το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το νορμάλ σε μία τόσο πολύ περίπλοκη υπόθεση δεν είναι να ακολουθήσεις την ονοματολογία αλλά να βάλεις σε μία σειρά την αλήθεια γύρω από το θέμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης της επόμενης ημέρας της ΑΕΚ εδώ και περίπου δύο χρόνια. Η διαδοχή δεν θα γίνει εκ των έσω, δεν θα είναι δηλαδή ο Γιώργος Μελισσανίδης εκείνος που θα αναλάβει την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Δίχως ωστόσο να αποκλείεται η παρουσία της οικογένειας σε ένα πολυμετοχικό σχήμα για το αύριο της ποδοσφαιρικής Ένωσης. Ακόμα κι αυτό ωστόσο, δεν μπορεί να υποστηριχθεί ρεπορταζιακά, εκτός αν ο κόσμος περιμένει από τους δημοσιογράφους να ασχολούνται με φήμες και όχι με την ουσία.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται αυτές τις μέρες μεσοπέλαγα. Επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσει τις επαφές που πρέπει να κάνει για να δρομολογήσει την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχει μια σύσκεψη κορυφής τη Δευτέρα στην OPAP ARENA, παρουσία του ιδίου και των στελεχών της ομάδας για να δρομολογηθούν υποθέσεις που αφορούν στη μεταγραφική ενίσχυσή της. Ενδεχομένως και για να τους ενημερώσει σχετικά με όλα όσα "τρέχουν" στο ιδιοκτησιακό. Ίσως και όχι...

Έχει μεγάλη σημασία να τονίσουμε εδώ ότι ουδείς εντός της ΠΑΕ γνωρίζει για τις προθέσεις ή τις επαφές τις οποίες ο Μελισσανίδης κάνει όλο αυτό το διάστημα. Όλοι μπορεί να υποψιάζονται, όλοι ενδεχομένως έχουν ενδείξεις, αλλά στην πραγματικότητα ουδείς ξέρει τι ισχύει με τέτοια σιγουριά που να βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο.

Ούτε από την πλευρά του Ματίας Αλμέιδα προκύπτει ότι υπάρχει ενημέρωση για κάποια δραστική αλλαγή στο μετοχικό status της ΑΕΚ. Για ό,τι είναι να γίνει, ο ίδιος ο Μελισσανίδης θα είναι αυτός ο οποίος θα ενημερώσει.

Για το αν έχει βρεθεί ήδη η διάδοχη, κατάσταση, για το αν ο ίδιος σε αυτή την περίπτωση θα παραμείνει ως ενεργός συμπαίκτης και καθοδηγητής, για το αν τελικά αυτή η επιθυμία να δρομολογήσει την επόμενη ημέρα της ομάδας έχει πάρει σάρκα και οστά ή όχι.

Ας μην ξεχνάμε ότι εκείνος ήταν που στάθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους πριν από δύο καλοκαίρια, λέγοντάς τους ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα. Ότι νομοτελειακά θα έρθει η επόμενη ημέρα και πως εκείνος θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι αυτή θα συντελεστεί με τον τρόπο που ενδείκνυται για το μεγαλείο της ΑΕΚ.

Έχει κάνει τόσα πολλά, είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία της ΠΑΕ και το έργο του δεν πρέπει να πάει σε λάθος χέρια.

Ας έχουμε λοιπόν υπομονή και ας δώσουμε το δικαίωμα σε αυτόν που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας να προβεί ο ίδιος στην ανακοίνωση όλων όσων δρομολογεί τα τελευταία χρόνια. Είναι προφανές ότι γίνονται ζυμώσεις. Και αυτό είναι το φυσιολογικό.

Για το ζουμί της ιστορίας, ας μάθουμε από εκείνον και ας μην βιαζόμαστε. Αυτά τα deals δεν γίνονται μέσα από δημοσιεύματα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ