ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα κοντά στη Μοντερέι, σε διαπραγματεύσεις με την Ένωση για να κλείσει το deal σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του και τη Μοντερέι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αργεντινού δημοσιογράφου, Σέσαρ Λουίς Μέρλο.

Δημοσίευμα του Αργεντινού δημοσιογράφου, Σέσαρ Λουίς Μέρλο, αναφέρει ότι ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Μοντερέι και το Μεξικό.

Όπως αναφέρεται, η μεξικανική ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη για το συμβόλαιό του, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα ενέκρινε την αποχώρησή του.

Πλέον, η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με τη Μοντερέι για τη μεταγραφή του 28χρονου Μεξικανού.

Ο Πινέδα βρίσκεται εδώ και καιρό στο κάδρο της Μοντερέι, όντας η πρώτη και βασική επιλογή για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου.

Πρόσφατο ρεπορτάζ του "TUDN", υποστήριξε ότι ο διεθνής Μεξικανός είχε μιλήσει με τον Αλμέιδα, μεταφέροντάς του ότι η ομάδα της πατρίδας του τού έχει καταθέσει μία οικονομική πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί, ζητώντας του παράλληλα τη βοήθεια προκειμένου να μεσολαβήσει για την παραχώρησή του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γινόταν λόγος για νέα βελτιωμένη πρόταση της Μοντερέι στους κιτρινόμαυρους, η οποία έφτανε τα 8.000.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ