ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Σιντιμπέ είναι η νέα απώλεια της Ένωσης, εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ παραμένει τραυματίας και είναι εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό (21/12, 17:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24). Νέο πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται την Πέμπτη (21/12, 17:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ανακοίνωσε αποστολή.

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι προστέθηκε στα υπάρχοντα προβλήματα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής της Ένωσης δεν θα έχει επίσης τους Στάνκοβιτς, Αραούχο, Πόνσε, Άμραμπατ, Πινέδα, Πισάρο και Κάλενς, οι οποίοι παραμένουν στα πιτς. Εντός αποστολής είναι ο Μουκουντί, που είχε γίνει επίσης αναγκαστική αλλαγή στο Αγρίνιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Γεμπόα, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Ζίνι

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ