ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ τραυματίστηκε στο Ελβετία - Αυστρία και έφερε ανησυχία στην Ένωση

Ο Στίβεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη | 10 Ιανουαρίου 2024
Ο Στίβεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη | 10 Ιανουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Στίβεν Τσούμπερ τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ελβετίας με την Αυστρία, γεγονός που σκόρπισε προβληματισμό τόσο στους συμπατριώτες του ενόψει του Euro 2024 όσο και στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Το φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία, που ήταν πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες ενόψει της συμμετοχής τους στο Euro 2024 που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανίας, επεφύλαξε μία άσχημη είδηση για τους γηπεδούχους.

Και αυτό γιατί τραυματίστηκε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Στίβεν Τσούμπερ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 42ο λεπτό, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να φέρεται να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Το γεγονός αυτό κάνει τόσο τους ανθρώπους της Ελβετίας όσο και εκείνους της ΑΕΚ να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, με τον παίκτη να αναμένεται πλέον να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ακριβής σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι το σοβαρό τότε θα πάρει μέρος κανονικά στο Euro 2024 (έχει δηλωθεί στη λίστα των 26 παικτών που επέλεξε ο Μουράτ Γιακίν), διαφορετικά θα χάσει τη διοργάνωση και θα αντικατασταθεί από άλλον παίκτη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ