ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των αγώνων της Ένωσης με την Ίντερ Εσκάλδες, στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ίντερ Εσκάλδες ήταν η νικήτρια στη μάχη της με την Βελέζ στο πλαίσιο των δύο αγώνων που έδωσαν για τον 1ο προκριματικό γύρο του Conference League και έδωσε ραντεβού με την ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης. Δείτε τις ημερομηνίες των δύο αναμετρήσεων.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι της ΑΕΚ προς το League Stage του Conference League μόλις άρχισε, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να μαθαίνει το βράδυ της Πέμπτης (18/7) την πρώτη της αντίπαλο, με την οποία θα συναντηθεί στον 2ο προκριματικό γύρο της τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή θα είναι η Ίντερ Εσκάλδες που υπεκέρασε το εμπόδιο της Βελέζ στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου, με την ομάδα από την Ανδόρα να αποσπά ισοπαλία 1-1 στην Βοσνία την περασμένη εβδομάδα και να θριαμβεύει με 5-1 στη ρεβάνς.

Ο πρώτος αγώνα της Ένωσης απέναντι στην Ίντερ Εσκάλδες είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην "OPAP Arena" στις 24 Ιουλίου (ημέρα Τετάρτη, στις 21:00) ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί οκτώ ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου, ημέρα Πέμππτη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ