ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί συνδέουν τον Ουέρτα με την Ένωση, λόγω Αλμέιδα

Pumas' Cesar Huerta runs for the ball during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Moises Castillo)
Pumas' Cesar Huerta runs for the ball during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Moises Castillo) @2023 MOISES CASTILLO/AP IMAGES

Η ΑΕΚ πρωταγωνιστεί σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια το τελευταίο διάστημα, με ένα από αυτά να την εμπλέκει με τον 23χρονον εξτρέμ της μεξικανικής Πούμας, Σέζαρ Ουέρτα.

Η ΑΕΚ δηλώνει παρούσα σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα το τελευταίο διάστημα, είτε για προσθήκες στο ρόστερ της είτε για αποχωρήσεις, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που την αφορούν να πέφτουν βροχή.

Το τελευταίο έρχεται από το Μεξικό, με τον 23χρονο εξτρέμ Σέζαρ Ουέρτα να εμφανίζεται ως υποψήφιος να αποχωρήσει από την Πούμας, στην οποία αγωνίζεται από το 2022 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, και δημοσίευμα από τη χώρα των σομπρέρος να τον φέρνει στο ραντάρ των κιτρινόμαυρων.

"Κρίνοντας από την ιστορία των ελληνικών ομάδων που έχουν επιλέξει Μεξικανούς, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ο Ουέρτα θα μπορούσε να αφήσει την Πούμας για να πάει στην ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα έχει επιλέξει Μεξικανούς παίκτες όπως ο Πινέδα και ο Πισάρο. Εκτός από το ότι έδειξε ενδιαφέρον πέρσι και για τον Αραούχο", ανέφερε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Nacionfutbol.com.mx", με το εν λόγω μέσο να συμπληρώνει για τον παίκτη:

"Οι φήμες έχουν ανεβάσει αμέτρητα ονόματα σε άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα. Χωρίς αμφιβολία, ο Χουέρτα αναμένεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα χτυπήματα στην αγορά του Μεξικού για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά στον Ουέρτα, η φετινή σεζόν τον βρίσκει να έχει απολογισμό 11 γκολ και 37 ματς με την Πούμας και αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Copa America με την εθνική Μεξικού, με τους συμπατριώτες του να θεωρούν πως η παρουσία του Αλμέιδα στην ΑΕΚ μπορεί να τον φέρει στην Ελλάδα από τη στιγμή που οι δυο τους συνυπήρξαν στο παρελθόν στην Τσίβας Γκουανταλαχάρα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ