ΑΕΚ

ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-2

ΑΕΚ-Πανθρακικός 3-2
πανηγυρική

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από ένα μήνα

Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μπουβάλ στο 26΄, αλλά "γύρισε" το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Μαϊστόροβιτς (28'), Τζόκιτς (39', αυτογκόλ) και Σκόκο (59'), πριν μειώσει στο 67' ο Ρομπέρ.
Η Ένωση πήρε τους τρεις βαθμούς που είχε να μαζέψει από τις 13 Σεπτεμβρίου όταν ο Δικέφαλος νίκησε τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και έκτοτε ακολούθησαν μία ισοπαλία (ΠΑΣ Γιάννινα) και τρεις ήττες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ξάνθη).
Οι συνθέσεις των ομάδων


ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Αρτσε, Καράμπελας (81΄ Χουανφράν), Καφές, Ταχτσίδης (61΄ Γκερέιρο), Χέρσι (58΄ Λεονάρντο), Σκόκο, Μπλάνκο

Πανθρακικός (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρόκα, Τζόκιτς, Μαρσελάο, Μπουβάλ, Κλεμάν, Φαγιάρδο, Καπετάνος (60΄ Ντιαλό), Ενγκαμπί, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου (60΄ Ρομπέρ), Καζάκης (73΄ Μίτου)

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αθήνας)
Κίτρινες: Σκόκο - Τζόκιτς, Κλεμάν, Ρομπέρ
Με μια ματιά
Καλύτερη μεν, νωχελική δε

Η Ένωση ξεκίνησε ιδανική την αναμέτρηση με τον Νάτσο Σκόκο να παίρνει την μπάλα στα πόδια του από το πρώτο δευτερόλεπτο και να δείχνει τις διαθέσεις του. Ο Αργεντινός που πέρασε και περνάει δύσκολες στιγμές λόγω του χαμού της γιαγιάς του και της θείας του, έμεινε στην Ελλάδα και θέλησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα για να «αποχαιρετήσει» έτσι τους δικούς του ανθρώπους.

Με τον Σκόκο λοιπόν να είναι σε μεγάλα ποδοσφαιρικά κέφια, η ΑΕΚ προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολη την βραδιά. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Μπλάνκο υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από παρέμβαση του Καφέ. Ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το πλασέ με το εξωτερικό αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν προσπαθώντας κυρίως από τα άκρα να απειλήσουν την εστία του Ρόκα με τον Νάτσο Σκόκο να παίζει πολύ από την αριστερή πλευρά, αφού καθαρόαιμο αμυντικό χαφ δεν υπήρχε. Ο υδραυλικός της Ένωσης μπήκε στην περιοχή με πολύ ωραίες ντρίπλες, σούταρε με το δεξί αλλά ο πορτιέρο του Πανθρακικού απομάκρυνε με τα πόδια.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην εντυπωσίαζε με την εμφάνισή της αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια με αποτέλεσμα ένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία από μόνος του. Ειδικά για τον «μάγο» Σκόκο, η άμυνα του Πανθρακικού ήταν εύκολη λεία και στο 21’ με ακόμα μία ατομική ενέργεια έφτασε κοντά στο γκολ που τόσο έψαχνε.

Ο Σκόκο ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς, σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στους αμυντικούς ωστόσο κατέληξε πάλι στα πόδια του με τον Αργεντινό από αριστερά να πραγματοποιεί δυνατό σουτ αλλά τον Ρόκα να του λέει πάλι "όχι".

Το 0-1 έφερε το 2-1

Ο Δικέφαλος είχε προβλήματα στην μεσαία γραμμή και στην επιθετική ανάπτυξη αλλά ο Πανθρακικός δεν έδειχνε διάθεση να τα εκμεταλλευτεί. Όταν όμως οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να βγουν από την άμυνά τους ευτύχισαν να βρουν πάρα πολύ χαλαρή την άμυνα της ΑΕΚ και έκαναν το 0-1.

Στο 26ο λεπτό ο Μπουβάλ απέφυγε τον Μαϊστόροβιτς και με αριστερό σουτ νίκησε τον Σάχα, "παγώνοντας" παράλληλα το ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο (!) τέρμα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα.

Το γκολ των φιλοξενουμένων ήταν αυτό που χρειαζόταν η Ένωση για να βάλει μία ταχύτητα παραπάνω στην μηχανή της και να πετύχει επιτέλους το γκολ μετά από τόσες προσπάθειες. Δύο λεπτά μετά το γκολ του Πανθρακικού ο καλύτερος του αγώνα, Νάτσο Σκόκο, εκτέλεσε πολύ όμορφα το φάουλ και ο Μαϊστόροβιτς που είχε χάσει την μονομαχία από τον Μπουβάλ στο 0-1, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Ρόκα.

Η γρήγορη ισοφάριση βοήθησε την ΑΕΚ να συνεχίσει στους ρυθμούς που ξεκίνησε την αναμέτρηση, οι οποίοι μπορεί να ήταν μεν χαλαροί αλλά ήταν έβγαζαν στο χορτάρι την ανωτερότητα των κιτρινόμαυρων. Στο 35’ ο συνήθης ύποπτος με ακόμα ένα σόλο έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ατύχησε και πάλι. Ο Σκόκο μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά το πλασέ του μπροστά από τον εξερχόμενο Ρόκα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε η ΑΕΚ με τις ευκαιρίες του Σκόκο και του Μπλάνκο το πέτυχε ο Τζόκιτς! Ο κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού στην προσπάθειά του να απομακρύνει την σέντρα του Αραούχο, έστειλε με κεφαλιά ψαράκι την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα, βάζοντας την Ένωση μπροστά στο σκορ\ στο 39ο λεπτό.

Ίδιο σκηνικό καλύτερο παιχνίδι

Το γεγονός πως η ΑΕΚ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ, σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Μπάγεβιτς (μπήκαν Λεονάρντο, Γκερέιρο) έδωσε καλύτερο χρώμα στην αναμέτρηση.

Στο 49’ ήρθε και η πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ όταν ύστερα από ακόμα μία υπέροχη ατομική ενέργεια του Σκόκο ο Ρόκα χρειάστηκε για μία ακόμα φορά να επέμβει και να αποσοβήσει το γκολ. Ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έπιασε και πάλι δουλειά διώχνοντας εντυπωσιακά ένα μακρινό σουτ του Ταχτσίδη.

Η Ένωση είχα ανεβάσει στροφές και έψαχνε το τρίτο τέρμα που θα της επέτρεπε να χαλαρώσει αλλά αυτό δεν ήρθε ούτε στο 57’ όταν ο Αραούχο προσπάθησε με το εξωτερικό να νικήσει τον εξαιρετικό Ρόκα. Τελικά το γκολ ήρθε από τον άνθρωπο που το έψαχνε περισσότερο από όλους στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο Σκόκο με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τελικά τον Ρόκα σημειώνοντας το 3-1 και σήκωσε τα χέρια ψηλά στον αέρα αφιερώνοντας το τέρμα.

Στο 65ο λεπτό ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά αντί γι αυτό προσέθεσε ακόμα μία χαμένη ευκαιρία στο ενεργητικό της και μάλιστα διπλή. Ο Λεονάρντο μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Μπλάνκο που καθυστέρησε από το ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γκερέιρο ο οποίος εξ επαφής σημάδεψε τον Ρόκα

Τάσης αυτοκτονίας από την ΑΕΚ


Από εκείνο το σημείο και μετά η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την ΑΕΚ να οπισθοχωρεί αισθητά, τα λάθη να είναι συνεχόμενα και το σκηνικό να φέρνει στην μνήμη όλων το περσινό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στην Φυλή, όταν το 0-3 έγινε 3-3.

Ο Ρομπέρ στο 67’ έκανε το σενάριο ακόμα πιο πιστευτό όταν μείωσε με ένα απίστευτο γκολ το οποίο χειροκρότησαν και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ! Ο άσος του Πανθρακικού από αριστερά και σχεδόν παράλληλα με την εστία του Σάχα επιχείρησε να στείλει την μπάλα στην κλειστή του γωνία και δικαιώθηκε για την επιλογή του πετυχαίνοντας σίγουρα το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης έως τώρα.

Ο Πανθρακικός που στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και όχι της Σούπερ Λιγκ, δέχθηκε το δώρο της ΑΕΚ και ανέλαβε πρωτοβουλίες και τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι με συνεχείς επιθέσεις προσπάθησαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και έφτασαν πολύ κοντά σε αυτή στο 78’, όμως η κεφαλιά του Μίτου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Σάχα και έφερε σφυρίγματα στο ΟΑΚΑ.

Ο ίδιος παίκτης στο 72' εκτέλεσε απευθείας φάουλ από δεξιά και υποχρέωσε τον Σάχα να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ στο 78', πάλι από φάουλ του Ρομπέρ, ο Μίτου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το ματς στα τελευταία λεπτά άνοιξε πολύ, με τον Μπλάνκο να μην καταφέρνει να κλειδώσει τη νίκη της ΑΕΚ στο 85', όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρόκα αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν ξανά την ισοφάριση, όμως και πάλι το οριζόντιο δοκάρι έσωσε την Ενωση στον κεραυνό του Μπουβάλ.

Το 3-2 δεν άλλαξε, όμως η εικόνα των τελευταίων 25 λεπτών προβλημάτισε και πάλι τους φίλους της ΑΕΚ, που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες. Από την άλλη, ο Πανθρακικός παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό, αλλά αυτό που έδειξε στο ΟΑΚΑ μετά την είσοδο των Ρομπέρ (κυρίως) και Ντιαλό του επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.
Συνέντευξη Τύπου
Καρτιέ: " Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Μετά το 3-1 αντιδράσαμε και κάναμε μία εξαιρετική επαναφορά. Αυτό δείχνει ότι αλλάζει η νοοτροπία και η ποιότητα της ομάδας, όχι μόνο η καλή δουλειά που γίνεται. Η δική μας ιδέα γύρω από το παιχνίδι ήταν να πιέσουμε την ΑΕΚ ψηλά. Να μην κλειστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε τόσο καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ψηλά και είμαστε έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Το μήνυμα που θέλω να περάσω με τη δουλειά μας είναι ότι η δική μας ομάδα προσπαθεί να ακολουθήσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τους ρυθμούς και την ποιότητα που πρέπει να παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είχε φόβο στο παιχνίδι της. Με την ποιότητα όμως των παικτών της και την εμπειρία κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι"

Μπάγεβιτς: " Η ομάδα σήμερα έπαιξε καλά. Και ξεκινήσαμε καλά. Μας έλειψε το γκολ. Δεν πρέπει να υποτιμάμε τον αντίπαλο. Και όποιος άλλος να είναι. Η ψυχολογία αλλάζει. Έχουμε τρεις ήττες σερί. Έχουμε άγχος. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Ήμασταν πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε. Είχαμε 15 ευκαιρίες. Και στο τέλος και η δύναμη μας έλειψε και η ψυχολογία. Και κάναμε λάθη. Είναι αυτό το διάστημα που και δεν μου αρέσει και δεν είχαμε σωστή αντίδραση. Αν έχουμε αυτά τα γκολ, και στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε και καθαρές ευκαιρίες. Πρώτη ευκαιρία είχε αντίπαλος έκανε γκολ. Δύο σουτ δύο δοκάρια, δύο αποκρούσεις του Σάχα. Εμείς είχαμε 8 ευκαιρίες με έναν δύο παίκτες απέναντί μας. Οι φίλαθλοί μας έχουν δίκιο. Δεν το λέω ειρωνικά. Περιμένουν και θέλουν οι ομάδα να παίζει καλύτερα. Συμφωνώ με αυτό. Αλλά δεν γίνεται να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μη νομίζετε ότι αυτή η αποδοκιμασία στο τέλος είναι για όλη την ομάδα. Η ΑΕΚ είχε καλύτερο πρόσωπο από το πρώτο λεπτό μέχρι το 75'; Και να με προβληματίσει, τι να με προβληματίσει; Για τις φάσεις στο τέλος; Όχι. Ο αντίπαλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Τι να χάσει; Δεν έχει να χάσει τίποτα. Έπαιξε ελεύθερα. Είχε απουσίες, δεν είχε τίποτα να χάσει στην Αθήνα".
Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Ρομπέρ στο 3-2.

Τις εμπνεύεσεις του Νάτσο Σκόκο καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το παιχνίδι, ειδικά μετά το 3-2.Την πολύ κακή εικόνα του Πανθρακικού στο πρώτο μέρος.
To βίντεο του αγώνα...
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανθρακικός
(Αλμπέρ Καρτιέ): Ρόκα, Τζόκιτς, Άλβες, Μπουβάλ, Κλεμάν, Φαγιάρδο, Καπετάνος, Ενγκαμπί, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Καζάκης
Η 11άδα των γηπεδούχων ΑΕΚ
(Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Άρτσε, Καράμπελας, Καφές, Ταχτσίδης, Χέρσι, Σκόκο, Μπλάνκο
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι γπεδούχοι
4' Δοκάρι ΑΕΚ Μπλάνκο
Η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά στην αναμέτρηση! Ο Μπλάνκο υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από παρέμβαση του Καφέ, ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και πέρασε άουτ
10' Ευκαιρία ΑΕΚ Σκόκο
Σημαντική ευκαιρία για την Ένωση να ανοίξει το σκορ πάει χαμένη, με τον Σκόκο να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και να σουτάρει με το δεξί, αλλά ο Ρόκα σε ετοιμότητα απομάκρυνε με τα πόδια
18' Σουτ ΑΕΚ Ταχτσίδης
Μακρινό σουτ με το αριστερό από τον Ταχτσίδη, ο Ρόκα μπλόκαρε
21' Ευκαιρία ΑΕΚ Σκόκο
Ακόμα μία πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Σκόκο ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς, σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στους αμυντικούς ωστόσο κατέληξε πάλι στα πόδια του με τον Αργεντινό από αριστερά να πραγματοποιεί δυνατό σουτ αλλά τον Ρόκα να του λέει πάλι "όχι"
26' Γκολ Πανθρακικός Μπουβάλ
Ο Μπουβάλ στην περιοχή αποφεύγει τον Μαϊστόροβιτς και με αριστερό σουτ νικάει τον Σάχα, "παγώνοντας" παράλληλα το ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο (!) τέρμα του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα
28' Γκολ ΑΕΚ Μαϊστόροβιτς
Άμεση η απάντηση της ΑΕΚ και 1-1! Ο προωθημένος Μαϊστόροβιτς πήρε την κεφαλιά στην μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο στέλντοντάς την στο βάθος της εστίας του Ρόκα
30' Σουτ Πανθρακικός Καπετάνος
Χλιαρό σουτ από τον Καπετάνο, εύκολα ο Σάχα
34' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Τζόκιτς
35' Ευκαιρία ΑΕΚ Σκόκο
Ακόμα μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά το πλασέ του μπροστά από τον εξερχόμενο Ρόκα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
38' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Σκόκο
39' Γκολ ΑΕΚ Τζόκιτς (αυτ.)
Άτυχος ο παίκτης του Πανθρακικού που στην προσπάθειά του να απομακρύνει την σέντρα του Αραούχο, στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Οι φιλοξενούμενοι στη σέντρα
49' Ευκαιρία ΑΕΚ Σκόκο
Υπέροχη ατομική ενέργεια από τον Σκόκο ο οποίος στη συνέχεια επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Ρόκα μπλόκαρε σταθερά
50' Σουτ ΑΕΚ Ταχτσίδης
Δυνατό σουτ από τον Ταχτσίδη που αναγκάζει τον Ρόκα να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ
53' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Κλεμάν
55' Σουτ Πανθρακικός Φαγιάρδο
Καλό σουτ από τον Φαγιάρδο, ο Σάχα απομακρύνει σε κόρνερ
57' Σουτ ΑΕΚ Αραούχο
Σουτ με το εξωτερικό από τον Αραούχο, ο Ρόκα πέφτει και απομακρύνει με γροθιές
58' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Λεονάρντο στη θέση του Χέρσι
59' Γκολ ΑΕΚ Σκόκο
Ο Σκόκο έψαχνε το γκολ και τελικά δικαιώθηκε στο 59'. Ο Αργεντινός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τελικά τον Ρόκα σημειώνοντας το 3-1
60' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Ρομπέρ στη θέση του Αργυρίου
60' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Ντιαλό στη θέση του Καπετάνου
63' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Γκερέιρο στη θέση του Ταχτσίδη
65' Ευκαιρία ΑΕΚ Γκερέιρο
Διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Λεονάρντο μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Μπλάνκο που καθυστέρησε από το ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γκερέιρο ο οποίος εξ επαφής σημάδεψε τον Ρόκα
67' Γκολ Πανθρακικός Ρομπέρ
Απίστευτο γκολ από τον Ρομπέρ τον οποίο χειροκρότησαν και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ! Ο άσος του Πανθρακικού από αριστερά και σχεδόν παράλληλα με την εστία του Σάχα επιχείρησε να στείλει την μπάλα στην κλειστή του γωνία και δικαιώθηκε για την επιλογή του πετυχαίνοντας σίγουρα το ομορφότερο τέρμα της αναμέτρησης έως τώρα
70' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ρομπέρ
72' Φάουλ Πανθρακικός Ρομπέρ
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ, ο Σάχα με δυσκολία απομακρύνει σε κόρνερ
73' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Μίτου στη θέση του Καζάκη
78' Δοκάρι Πανθρακικός Μίτου
Κοντά στην ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι, όμως η κεφαλιά του Μίτου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Σάχα
81' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Χουανφράν στη θέση του Καράμπελα
83' Σουτ Πανθρακικός Ρομπέρ
Μακρινό σουτ από τον Ρομπέρ, η μπάλα στην αγκαλιά του Σάχα
85' Ευκαιρία ΑΕΚ Μπλάνκο
Τετ α τετ του Μπλάνκο με τον Ρόκα, ο Αργεντινός πλασάρει αλλά η μπάλα σχεδόν... σαδιστικά περνάει δίπλα από το δοκάρι
86' Δοκάρι Πανθρακικός Μπουβάλ
Ακόμα ένα δοκάρι για την ομάδα της Κομοτηνής αυτή τη φορά με τον Μπουβάλ να εξαπολύει σουτ κεραυνό αλλά η μπάλα να "εξοστρακίζεται" από το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκα
90' Έναρξη καθυστερήσεων 3 λεπτά
90' Λήξη αγώνα























































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ