ΕΠΟ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πειθαρχική δίωξη στους ασπρόμαυρους και σε αξιωματούχο της ομάδας για υβριστική συμπεριφορά προς τον κόσμο

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Πειθαρχική δίωξη στους ασπρόμαυρους και σε αξιωματούχο της ομάδας για υβριστική συμπεριφορά προς τον κόσμο
Η χειρονομία του Λουτσέσκου όπως αποχωρεί INTIME

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ για υβριστική συμπεριφορά προς τον κόσμο στην OPAP Arena και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Stoiximan Super League.

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον αξιωματούχο της, Γιαντσίδη Κυριάκο, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, για υβριστική συμπεριφορά προς τον κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena το βράδυ της Κυριακής (20/10).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο Δικεφάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ανθρώπους των ομάδων και η σύρραξη έλαβε τέλος όταν οι αξιωματούχοι των κιτρινόμαυρων και των ασπρόμαυρων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος: α) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νομίμως εκπροσωπούμενης και β) του αξιωματούχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΤΣΙΔΗ Κυριάκο διότι στις 20-10-24 στον αγώνα (ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ) επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3 παρ.4, 4, 5 παρ. 1, 2 και 4, 6 παρ.3, 10 παρ. 1 περ. β΄, παρ. 5 περ στ΄ στοιχ. ii, 11 παρ.1, 2, 6, 14 παρ.2, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ