ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο Μεξικό υποστηρίζουν ότι πιθανόν η μεταγραφή του Πινέδα στην Μοντερέι να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 48 ωρών

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κοντά στη μετακίνησή του στην Μοντερέι είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, καθώς σύμφωνα με μεξικανικό δημοσίευμα οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδας της Βόρειας Αμερικής είναι τόσο προχωρημένες, ώστε η μεταγραφή να δύναται να κλείσει και εντός των επόμενων 48 ωρών.

Το σίριαλ της απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα από την Μοντερέι δεν λέει να κοπάσει, καθώς το τελευταίο κεφάλαιο του έργου θέλει την ομάδα της Βόρειας Αμερικής να έχει κάνει βήματα προόδου στις συζητήσεις της με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του 28χρονου χαφ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα από τη χώρα του Πινέδα, ο διεθνής με την εθνική Μεξικού είναι ένα βήμα πριν βάλει τέλος στην καριέρα του στην Ένωση και ξεκινήσει νέα πορεία με την Μοντερέι.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Φελίπε Γκαλίντο του "Multimedios Reportew" αναφέρει ότι η μεταγραφή είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά των Μεξικανών πως η απόκτηση του Πινέδα μπορεί να ολοκληρωθεί και εντός των επόμενων 48 ημερών.

Θυμίζουμε ότι η στάση της ΑΕΚ είναι η ίδια τον τελευταίο καιρό χωρίς να έχει παρεκκλίνει, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι οι προτάσεις της Μοντερέι είναι αστείες, ενώ μόλις την Κυριακή (14/07) διέψευσε σενάρια που ήθελαν τους ατζέντηδες του Πινέδα να βρίσκονται στη Ελλάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη τους.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ