ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΚ, ποδόσφαιρο γυναικών: Σημαντική ενίσχυση για την Ένωση με την απόκτηση της Μεξικανής Σόφι Άλβαρες

ΑΕΚ, ποδόσφαιρο γυναικών: Σημαντική ενίσχυση για την Ένωση με την απόκτηση της Μεξικανής Σόφι Άλβαρες
AEK AC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Σόφι Άλβαρεζ, με την Μεξικανή αμυντικό να αφήνει την Μπεσίκτας και να εντάσσεται στο δυναμικό της φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την διεθνή με όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες του Μεξικού, Σόφι Άλβαρες, απέκτησε η ΑΕΚ, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν.

Η 24χρονη αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας, ενώ η Ένωση θα είναι η τρίτη της ομάδα στην Ευρώπη μετά την Βαλένθια την αγωνιστική περίοδο 2022/2023 και την Μπεσίκτας πέρυσι.

Η σημαντική αυτή κίνηση μαζί με τις Ελληνίδες Σοφία Κόγγουλη, Τατιάνα Γεωργίου και Δήμητρα Γιαννακούλη, καθώς και την ανανέωση της Δέσποινας Χατζηνικολάου δείχνουν ότι πρόθεση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου να πρωταγωνιστήσει αμφισβητώντας την παντοκρατορία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σόφι Αλβάρεζ. Η γεννηθείσα στις 5 Ιουνίου του 2000, Μεξικανή αμυντικός, θα ενισχύσει το τμήμα του Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΚ.

Τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα, τα έκανε στις Ακαδημίες της Tuzos del Pachuca, πριν μεταγραφεί το 2018 στην Quéretaro. Το 2022 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Valencia, ενώ πέρσι έπαιξε για την Beşiktaş JK. Να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες με το Μεξικό.

Σόφι, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ!".

TAGS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ