ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προς sold-out το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των φίλων της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, καθώς έχουν μείνει διαθέσιμα μόνο τα ακριβά εισιτήρια.

Το πρώτο ντέρμπι της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον των φίλων της Ένωσης, μιας και το sold out πλησιάζει.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα εισιτήρια μόνο τα πιο ακριβά σε πιο κεντρικές θύρες και VIP. Υπενθυμίζεται ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει ανακοινώσει ότι είναι έτοιμη η υπηρεσία μεταβίβασης εισιτηρίων διαρκείας και θα εφαρμοστεί πιλωτικά στο ντέρμπι με τους πράσινους.

Ως προς τις απουσίες που θα έχει στο ντέρμπι η ΑΕΚ θα υπάρχει καλύτερη εικόνα από την προπόνηση της Τετάρτης (25/09), καθώς στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Athens Kallithea έκαναν αποθεραπεία και από αύριο θα ανεβάσουν στροφές.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός με θλάση είναι οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο και Άμραμπατ. Ο Ρότα έχασε το ματς με την Athens Kallithea με ίωση, ενώ προφυλάχθηκαν οι Λαμέλα και Λιούμπιτσιτς. Τελευταίο ζήτημα που προέκυψε ήταν ο Αρόλντ Μουκουντί που τραυματίστηκε στη Λεωφόρο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ