ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Ριμπάλτα παρουσία Ηλιόπουλου και ομιλία προς όλους

Ο Χαβιέ Ριμπάλτα
Ο Χαβιέ Ριμπάλτα CREDIT: NICOLAS TUCAT/AFP

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (09/10) στα Σπάτα, παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Εποχή Ριμπάλτα και επίσημα στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (09/10) στα Σπάτα, παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, του Νο.2 στην ΠΑΕ, Αντώνη Ηλιόπουλου, του CEO, Γιώργου Κοσμά και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Ο Ριμπάλτα θα έχει τον τίτλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου και θα είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα, πάντα προφανώς σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία νέα θέση που δημιουργείται στον σύλλογο, αφού μέχρι πρότινος υπήρχαν διαφορετικοί άνθρωποι για κάθε ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στη συνέχεια ο Ισπανός Director of football, έμεινε στο προπονητικό κέντρο και συνομίλησε για πολλές ώρες με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ριμπάλτα θα σηκώσει μανίκια για την αναδόμηση και τον εκμοντερνισμό του club, θα πρωταγωνιστήσει στην αναδιοργάνωση του τμήματος scouting κι ασφαλώς θα αξιολογήσει ανθρώπους που ήδη εργάζονται στην ομάδα.

Η πρόθεση της διοίκησης δεν είναι να πάρει "σκούπα" και να απομακρύνει ανθρώπους που είναι πραγματικά ικανοί ή άλλους που δεν έχουν ενεργοποιηθεί σωστά κι ενδέχεται να έχουν δυνατότητες που ουδέποτε αναδείχθηκαν.

Επίσκεψη Ηλιόπουλων και στην ΑΕΚ Β'

Αξίζει να σημειωθεί πως ύστερα από την παρουσίαση του Χαβιέ Ριμπάλτα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μαζί με τον Αντώνη Ηλιόπουλο, ο οποίος είναι και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, επισκέφτηκαν και την ΑΕΚ Β'.

Μάλιστα, στη συζήτηση που είχαν με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κούστα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές, τους κατέστησαν σαφές πως το πρότζεκτ των Ακαδημιών είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ