ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο ατζέντης του Μίλσον, πληροφορίες για συζητήσεις με την Ένωση

Ο Μίλσον με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό | 7 Μαρτίου 2024
Ο Μίλσον με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ολυμπιακό | 7 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 στην Ελλάδα βρίσκεται ο ατζέντης του Μίλσον και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Μία περίπτωση που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την ΑΕΚ, ο Μίλσον, φαίνεται να έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο ατζέντης του 24χρονου αριστερού εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται η παρουσία του στην Ελλάδα να συνδέεται με συζητήσεις με την ΑΕΚ, η οποία, όπως είπαμε, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να πλησιάσει την περίπτωσή του και μάλιστα αρκετές φορές έχει χτυπήσει την πόρτα της Μακάμπι Τελ Αβιβ. Έχει ειπωθεί από τους Ισραηλινούς, πως ζητούν 8.000.000 ευρώ.

Ο Μίλσον πυροδότησε ακόμη περισσότερο την φημολογία, καθώς το Σάββατο (29/6) ανέβασε story με ένα εισιτήριο, αγνώστου προορισμού.

Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από το καλοκαίρι του 2023 και έχει συμβόλαιο με τους Ισραηλινούς έως το 2026 με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος. Φέτος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες με 40 συμμετοχές και επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο ατζέντης του Μίλσον, πληροφορίες για συζητήσεις με την Ένωση
Το story του Μίλσον
TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ