ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην OPAP Arena για να τελειώσει από απόψε τη σειρά με την Ίντερ Εσκάλδες, το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει να καθαρίσει από το πρώτο ματς με την Ίντερ Εσκάλδες την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και να πάει με άνεση στην Ανδόρρα. Το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για το πρώτο ματς της χρονιάς.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση και δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες (21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη και μάλιστα με ένα ευρύ σκορ που θα της επιτρέπει να δει τη ρεβάνς σαν μια τυπικής διαδικασίας υποχρέωση, που πρέπει να διεκπεραιωθεί. Η ομάδα από την Ανδόρρα θα παίξει χωρίς άγχος, μιας και στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός τη Βελέζ Μόσταρ και μάλιστα με το εμφατικό 5-1 στην έδρα της.

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να παίξουν σε ένα γήπεδο με ισχυρή παρουσία φιλάθλων. Θα πρέπει όμως να προσέξουν τη συμπεριφορά τους καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας, ενώ η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους της να ταυτοποιήσουν τα εισιτήρια μέσω gov.gr, προκειμένου να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία.

Η ΑΕΚ παρέδωσε την Παρασκευή στην UEFA τη λίστα της για τα ματς με την Ίντερ Εσκάλδες και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται μόλις τρία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Μπρινιόλι, Στρακόσα και Κοϊτά.

Ο Περέιρα έμεινε εκτός μαζί με τον Τσούμπερ, οι Λαμέλα και Οντουμπάτζο δεν μπορούσαν να δηλωθούν, ενώ μέχρι και 24 ώρες πριν από τα μεσάνυχτα του πρώτου ματς έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές, ωστόσο για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια αλλαγή από πλευράς Ένωσης.

Από τη λίστα που παρέδωσε ο Ματίας Αλμέιδα άπαντες είναι διαθέσιμοι. Ο Έρικ Λαμέλα απουσίασε από την προπόνηση λόγω ίωσης. Η ενδεκάδα που θα επιλέξει για το πρώτο ματς ο Αργεντινός τεχνικός θα βασιστεί πολύ στους παίκτες που ήταν από την περσινή σεζόν στο ρόστερ και δούλεψαν από την πρώτη μέρα.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες

Κάτω από τα δοκάρια δε θα συνιστά έκπληξη όποιος και να χρησιμοποιηθεί μεταξύ των Στρακόσα και Μπρινιόλι. Στο κέντρο της άμυνας ο Βίντα θα έχει στο πλάι του τον Κάλενς, καθώς ο Μουκουντί έχασε προπονήσεις πριν από μερικές ημέρες. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ρότα και αριστερά ο Χατζισαφί.

Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε δίδυμο Σιμάνσκι - Γιόνσον ή έναν εκ των δύο μαζί με τον Πινέδα στο οκτώ. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και δεξιά ο Νίκλας Ελίασον. Στην κορυφή θα παίξει ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και μπροστά του ο Λιβάι Γκαρσία.

Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή. Στη λίστα της στην παρούσα φάση έχει 27 ποδοσφαιριστές, καθώς προστέθηκαν μέσω της λίστας Β οι Χρήστος Κοσίδης, Αλέξης Γκολφίνος, Αριστείδης Ανδρικόπουλος και Αναστάσιος Κοντορουχάς.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ