ΑΕΚ

ΑΕΚ στον κόσμο: "Για να αποφύγετε αχρείαστη ταλαιπωρία, ταυτοποιήστε άμεσα τα εισιτήριά σας"

Οπαδοί της ΑΕΚ στην OPAP Arena
Οπαδοί της ΑΕΚ στην OPAP Arena ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε συνέστησε στον κόσμο της να ταυτοποιήσει τα εισιτήριά του στο gov.gr wallet για τον αγώνα με την Ίντερ Εσκάλδες (24/7, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην OPAP Arena την Τετάρτη (24/7, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) την Ίντερ Εσκάλδες, με στόχο να ξεκινήσει ιδανικά το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Conference League.

Μέσω ανακοίνωσης την Τρίτη (23/7) ενημέρωσε τον κόσμο της για τα εισιτήρια και τους προέτρεψε να ταυτοποιήσουν άμεσα στο gov.gr wallet, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Φίλοι της ΑΕΚ

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε αλλά και να τονίσουμε, πως η είσοδος στο αυριανό ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα, γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Αυτή την στιγμή έχουμε περίπου 5 χιλιάδες κατόχους εισιτηρίων για το ματς, που δεν έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριο τους στο gov.gr wallet. Όπως αντιλαμβάνεστε από τον μεγάλο αριθμό, δεν είναι δυνατόν να ανήκουν όλοι στην κατηγορία αυτών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής.

Τονίζουμε λοιπόν πως όλοι όσοι μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής πρέπει άμεσα να ταυτοποιήσετε το εισιτήριο σας!

Οι διευκολύνσεις μέσω τηλεφωνικού κέντρου, μέσω email και μέσω του εκδοτηρίου που θα είναι ανοιχτό την μέρα του αγώνα, αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ όσους δεν μπορούν να κάνουν χρήση της εφαρμογής για αντικειμενικούς λόγους. Οι υπόλοιποι με μόνο το εισιτήριο στα χέρια τους δεν θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο και θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Παρακαλούμε για να αποφύγετε εντελώς αχρείαστη ταλαιπωρία, ταυτοποιήστε άμεσα τα εισιτήρια σας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ