ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα εκπληκτικά γκολ με ραμπόνα του Λαμέλα κόντρα σε Άρσεναλ και Αστέρα AKTOR

ΑΕΚ: Τα εκπληκτικά γκολ με ραμπόνα του Λαμέλα κόντρα σε Άρσεναλ και Αστέρα AKTOR
@2024 AP IMAGES

Ο Έρικ Λαμέλα, νέος παίκτης της ΑΕΚ σύμφωνα με τους Αργεντινούς, είναι γνωστός για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση, με τα εκπληκτικά του γκολ με ραμπόνα να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Πάρτε μία γεύση από τα τέρματά του κόντρα σε Άρσεναλ και Αστέρα AKTOR.

Η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Αργεντινούς, πυροδότησε τη "βόμβα" Έρικ Λαμέλα, με τον 32χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο με την Ένωση για τα επόμενα τρία χρόνια και τον ίδιο να βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 2.500.000 ετησίως, κάνοντάς τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Το σήμα κατατεθέν του πρώην παίκτη των Σεβίλλη, Ρόμα και Τότεναμ -μεταξύ άλλων- είναι η υψηλή τεχνική του κατάρτιση, έχοντας προσφέρει ουκ ολίγες στιγμές μαγείας στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Οι ραμπόνες είναι το αγαπημένο του "μαγικό", κάτι που έχουν δει από πρώτο χέρι οι παίκτες του Αστέρα AKTOR και της Άρσεναλ, όταν ο Αργεντινός αρτίστας αγωνίζονταν με τη φανέλα των Πετεινών.

Σε ματς για τους ομίλους του Europa League το 2014 η Τότεναμ υποδέχθηκε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τον Αστέρα, με τον Λαμέλα να βρίσκει δίχτυα με εκπληκτική ραμπόνα έξω μάλιστα από την περιοχή, ενώ επτά χρόνια αργότερα το τέρμα του κόντρα στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της χρονιάς παγκοσμίως, παίρνοντας το "βραβείο Puskas" από τη FIFA.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ