ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τελέστηκε ο αγιασμός στην OPAP Arena παρουσία Ηλιόπουλου

ΑΕΚ: Τελέστηκε ο αγιασμός στην OPAP Arena παρουσία Ηλιόπουλου
INTIME SPORTS

Στο γήπεδο της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να δίνει το παρών.

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες, η Ένωση τέλεσε τον καθιερωμένο της αγιασμό στην OPAP Arena παρουσία Μάριου Ηλιόπουλου.

Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ενώ στον χαιρετισμό του ο Μάριος Ηλιόπουλος ευχήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.

"Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ πριν από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στην OPAP Arena. Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, παρόντος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου και μελών της διοίκησης. Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ηλιόπουλος ευχήθηκε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας", αναφέρει η ανάρτηση της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ