ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θεραπεία ο Αραούχο, κλινήρης ο Μουκουντί

Ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε πρόγραμμα θεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ο Αρόλντ Μουκουντί παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης. Τσούμπερ και Φαν Βερτ έκαναν ατομικό πρόγραμμα σε πιο εντατικό ρυθμό, ενώ ατομικό έκανε και ο Ντομαγκόι Βίντα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη συνεχίστηκε με προπόνηση στα Σπάτα. Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε θεραπεία και συνεχίζει το τρέξιμο για να προλάβει το παιχνίδι με τους Αρκάδες. Ο αρχηγός της Ένωσης υπέστη οίδημα στον προσαγωγό και η κατάστασή του εκτιμάται καθημερινά.

Από εκεί και πέρα, ο Αρόλντ Μουκουντί απουσίασε και από αυτή την προπόνηση καθώς παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης. Οι Τσούμπερ και Φαν Βερτ έκαναν ατομικό πρόγραμμα σε πιο εντατικό ρυθμό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βίντα.

Στα ευχάριστα για τον Ματίας Αλμέιδα είναι η επιστροφή του Μιχάλη Κοσίδη, ο οποίος έχασε την προπόνηση της Τετάρτης λόγω ενοχλήσεων. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση στα Σπάτα στις 10:45.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ