ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Τρίτη ξεκινάει προετοιμασία η δεύτερη ομάδα

ΑΕΚ: Την Τρίτη ξεκινάει προετοιμασία η δεύτερη ομάδα
Οι παίκτες της ΑΕΚ Β' πανηγυρίζουν γκολ που πέτυχαν στη Super League 2 INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Β' πιάνει δουλειά την Τρίτη (23/07) ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Νίκος Κούστας θα την καθοδηγήσει και τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ Β' επιστρέφει στη δράση, καθώς την Τρίτη (23/07) είναι προγραμματισμένα τα ιατρικά και τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παράλληλα αναφέρει ότι ο Νίκος Κούστας θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της, γνωστοποιώντας και το επιτελείο που θα τον πλαισιώνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η AEK B ξεκινάει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν, αύριο Τρίτη (23/7) με τα προγραμματισμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της Ένωσης, θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β τερμάτισε την σεζόν 2023-2024 στην πέμπτη θέση της κατάταξης των play offs στον Βόρειο Όμιλο, ενώ είχε τερματίσει τέταρτη στην κανονική περίοδο.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν ο Νίκος Κούστας. Βοηθοί προπονητή θα είναι ο Μιχάλης Παυλής, ο Νίκος Τζανόγλου και ο Δημήτρης Διαμαντής. Γυμναστές ο Ανδρέας Φουσέκης και ο Γιώργος Κιβρακίδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ενώ αναλυτής θα είναι ο Στράτος Παρούσης.

Όπως συμβαίνει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της ομάδας ο Ηλίας Ατματσίδης θα είναι ο γενικός αρχηγός και team manager ο Πάνος Πολίτης".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ