ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το Podcast της Ένωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

ΑΕΚ: Το Podcast της Ένωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησε Podcast στο οποίο συζητήθηκαν και αναλύθηκαν τρόποι με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να προλάβει και να αντιμετωπίσει την ασθένεια.

Η 25η Οκτωβρίου αποτελεί την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και η ΑΕΚ έδειξε τη μεγάλη ευαισθητοποίησή, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να πραγματοποιεί ένα Podcast μέσω του οποίου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν συνάμα τρόποι, μέσω των οποίων μπορεί μία γυναίκα να προλάβει και να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν κάποιες σχετικές δράσεις που θα ακολουθήσουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο Podcast συμμετείχαν η Αγγελική Αρκάδη (Γενική Διευθύντρια ΠΑΕ ΑΕΚ), η Φρόσω Πατσού (Αθλητική Ψυχολόγος ΠΑΕ ΑΕΚ), ο Ιωάννης Αργυρός (Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών), η Κορίνα Τσομπανισάκη (Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού - ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ), η Έλενα Βρεττού (Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Survivor Καρκίνου Μαστού) και η Μαρία Φεύγα (μέλος του τμήματος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπεύθυνη των Social Media).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ