ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τραυματισμός για Τσιλούλη στην προπόνηση, αποχώρησε και ο Γιόνσον

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΛΚΜΑΑΡ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΛΚΜΑΑΡ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ EUROKINISSI SPORTS

Η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας έφερε δύο πονοκεφάλους για τον Ματίας Αλμέιδα, με τον Τσιλούλη να εγκαταλείπει με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και τον Γιόνσον να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας όπου έχει αρχίσει από την Κυριακή το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της (θα είναι εκεί μέχρι τις 11 Ιουλίου) και την Δευτέρα δημιουργήθηκαν δύο μπελάδες στο κεφάλι του Ματίας Αλμέιδα.

Αυτοί αφορούν δύο αναγκαστικές αποχωρήσεις παικτών του από την πρωινή προπόνηση, με τον Τσιλούλη να εγκαταλείπει με πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και την κατάστασή του να αναμένεται να αξιολογηθεί μέσα στα προσεχή 24ωρα και τον Γιόνσον να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να τοποθετείται πάγος στο πόδι του.

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Μάνταλος έκανε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο χωρίς να έχει κάποια ενόχληση ενώ οι Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και Μιχάλης Κοσίδης δεν πήραν ούτε και εκείνοι μέρος στην προπόνηση, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν εδώ και μερικές ημέρες.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ